• Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Nyeste tråder

Juleverksted!

juleverksted.png


FØRSTKOMMENDE SØNDAG 29.11 VIL VI PÅ
VESTLANDET ARRANGERE JULEVERKSTED!

Som overskriften tilsier vil vi arrangere et juleverksted på søndag 29.11, på selveste første advent! 2020 har virkelig gått fort til tross for alle utfordringene verden har stått ovenfor, og nå er altså julen 2020 rett rundt hjørnet.

Hva går dette ut på?
Dette handler ikke om påmeldinger eller konkurranser, men å gjenskape julestemningen på Vestlandet. Derfor vil det på søndag bli klargjort et stort område som skal være til disposisjon for alle spillere på Vestlandet. Vi deler opp området i store plotter slik at hver enkelt spiller som deltar på juleverkstedet får muligheten til å lage sitt bygg som oser av jul. Vi ønsker at det skal fokuseres på å lage en juleby, og alle kan være med å bidra på sin måte.

Inne i området:
  • Du vil få tilgang på kreativ modus slik at det ikke blir en kamp om å finne ressurser til å bygge det du har lyst til å bygge.
  • Du vil få tilgang på fly.
  • Du vil få ditt eget område inne i byen slik at ingen andre kan ødelegge for deg.

Hvor lenge holder vi på?
Juleverkstedet vil pågå helt til søndag 20. desember, så det haster ikke med å delta. Vi ønsker at dette skal vare såpass lenge at spillere kan være med når det passer de, men det må skje før selve julaften er her.

Når vi er ferdig, hva skjer da?
Selve julebyen vil bli lagt ut for nedlasting for alle, og den vil bli stilt ut for alle Minecraft spillere i verden. Alle som har deltatt med å bygge byen vil få sitt navn nevnt når julebyen blir vist frem!

Bli med oss å skap den beste julebyen Minecraft miljøet aldri har sett maken til! Vis frem din enorme kreativitet! Det handler ikke om å bygge det aller fineste, det handler om å delta og ha det kos sammen med alle andre. Dette er ment som et hyggelig arrangement, og jeg kan trygt si at jeg selv er langt fra en god bygger, men jeg skal være med likevel!

Håper vi sees i byen!
Mer informasjon om hvor og hvordan kommer i løpet av lørdagen.

Safarinett - Hester kan igjen fanges!

Søndagshygge med Vestlandet

1605879533128.png


Hver eneste søndag fremover vil vi invitere alle våre spillere til søndagshygge på Vestlandet! Når jeg tenker søndagshygge så kommer tanker om opptent ved i peisen, en varm kakao, dempet lys og en PC med Vestlandet! Det skal ose av god stemning og varme følelser også på Vestlandet hver søndag!

Vi ønsker å ha en fast dag hver uke der vi kan involvere oss med dere spillere der vi gjør mange forskjellige ting sammen.
  • Skattejakt med gode premier.
  • Lek med labyrint.
  • Hide and seek.
  • Bed Wars turnering.
  • Sitte å le sammen på Discord.
  • osv osv ....
Hva vi ender opp med å gjøre hver søndag er forskjellig fra gang til gang, men det vil alltid være premier å dele ut uansett hva vi gjør. Vær med team Vestlandet og skap god stemning sammen med oss hver søndag!

Hvordan vil dette foregå?
Vi annonserer hver uke hva vi har lagt av planer slik at dere vet hva som skjer. Klokkeslett for søndagshyggen vil være omtrent klokken 18:00.


Vi håper å kunne se mange av dere! Vi gleder oss!

25% KAMPANJE I VÅR MERCH BUTIKK 13.11

kampanje_vestlandet.png


I morgen har vi 25% på alle våre varer i merch butikken! Som tidligere nevnt har ikke Vestlandet noen former for profitt på denne butikken da vi føler at prisene blir alt for dyre. Dette er kun for gøy!Fra tid til annen har jeg muligheten til å legge til ekstra rabatt på valgfrie dager, så i morgen har vi bestemt at vi skal kjøre 25% rabatt på alle varer i denne butikken.

Merch butikk: https://www.vestlandetmc.no/forum/index.php?pages/merch/

Husk at dersom du vil benytte deg av tilbudet MÅ du bruke rabatt koden som vises på toppen av butikken. Koden gjelder en gang per kunde!

Egen creative server

1605114945157.png
Jeg vet ikke hvor lenge siden det var jeg hørte for første gang at Vestlandets kreativ verden på minigames serveren ikke lar spillere få utfolde seg så mye de gjerne skulle ønsket. Spillere på Vestlandet ønsker seg mer frihet til å lage akkurat det de ønsker uten å måtte bruke lang tid på byggverket. Nå snakker ikke jeg om at reglene skal forsvinne fra den kreative verdenen, for det vil vi vel ikke ha noe av? Alle reglene vi har på Vestlandet vil også fremdeles gjelde der, så for de av dere som hoppet av glede i håp om at jeg snakket om totalt frie tøyler så kom dere til feil konklusjon!

Vi har gjort noen endringer med vår kreativ verden de siste få dagene, og for å komme rett til poenget: Den kreative verdenen er nå trukket ut fra vår egen minigames server! Den har nå fått sin helt egen server. Det er den korte versjonen, og den forklarer egentlig ingenting om hvorfor vi i all verden flytter den kreative verden til en helt egen server.

En kreativ server
Vi har jo lenge tenkt at om vi skal ha en kreativ server/verden så må vi jo være up-to-date med nye versjoner slik at spillere på Vestlandet ikke går glipp av nye blokker eller items. En kreativ server som mangler blokker eller items blir liksom ikke like kreativ som den burde ha vært. Ved å trekke den kreative verdenen over til sin dedikerte server vil vi ikke lenger være bundet til minigames serverens restriktive tøyler hva gjelder oppdateringer. Å drive en minigames server er ikke bare bare, for de fleste minigames blir ikke oppdatert til nyere versjoner av Minecraft. Minigames er i dag på 1.15.2, men det reelle ønsket er å få den ned på enten 1.8 eller 1.12. Dette er selvsagt litt frem i tid fordi det vil kreve en god del arbeid med å nedgradere serveren til et slikt nivå. Men tilbake til den kreative serveren, den kjører nå på Minecraft 1.16.4.

En kreativ server med mer ytelse
Det er ingen tvil om at nå som den er på en egen server node så vil den få mer krefter til å gjøre mer. Helt adskilt fra minigames er vi heller ikke lenger redde for at stor pågang vil ødelegge for resten av minigames serveren. Jeg regner med at det er mange av dere som har ventet på det jeg skal si nå, og ja, WorldEdit er nå aktivert for alle spillere på Creative!

vestlandetmc.no
Spillere:


Videoer: Subs:

Demon_Kitsune