• Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

FERDIG Avstemming

Bruk din stemme på å stemme frem det du ønsker skal gjøres ved oppdateringen til Minecraft 1.13

 • Vi kjører full reset! Dette betyr at alle starter fra start.

  Stemmer: 38 58.5%
 • Alle spillere får med seg alt over til Minecraft 1.13.

  Stemmer: 26 40.0%
 • Full reset på alt, men overfører bygninger uten stuff.

  Stemmer: 1 1.5%

 • Totalt antall stemmer
  65
 • Avstemningen er stengt .
#28
Jeg vil helst ha full reset, slik at nye up and coming spillere kan få sjangsen til å være på topp. akkurat nå er det de samme 10 spillerene.
Slicksv0or
Beaselmouth
happySMH
01v og Gullfot. det hadde vært gøyt å se nye spillere på topp :)
nye upcomming spillere kan ikkje forvente og komme seg inn på toppen med en gang.. di som er på toppen er dem som har mest spilletid også (utenom cam3lot), det er noe som ingen tenker på. en resett en gang i blant er bra for server og alt, men og kjørt en reset kun til fordel for nye spillere ville jo uansett blitt feil ovenfor de som har spillt på serveren en stund. vil du til topps er du nødt for og spille! (ganske mye faktisk)
 
#29
En eventuell reset er jo ikkje for å gi nye spillere en bedre fordel...
Dette er jo pga vi legger inn nytt map ( nytt seed ) .. for å få tilgang til alt det nye 1.13 har å tilby... En reset her gjør at alle får muligheten til å finne nytt sted, bygge opp, kanskje på en annen måte, Få mer å gjøre på ( mange som har bygget alt opp .. har egentlig ikkje mye igjen å gjøre på, og en blir fort utbrent da ) .. og vi har endel flere planer ang. hva som skal skje fremover....
Som det er blitt nevnt før.. om avstemmingen faller mot at alle ( de som øsnker ) får med seg alt, er det ikkje sikkert at topografien passer for det folk hadde, og de må da selv ordne på dette slik de måtte ønske det ... alt folk har bygget idag, er bygget i den topografien map'et har nå .. ikkje det nye...
 
#31
men Slick, det jeg mente var at alle skal ha lik sjangse til å tjene penger. akkurat nå er det folk som har tjent masse penger av å selge Emeralds og Porkchop. noe som har gjort at andre ikke får sjangsen til å tjene penger på samme måte. jeg vil at det skal være like vanskelig å tjene penger med samme økonomi. Og så vil jeg at Staff ikke skal fjerne ting ifra shoppen så fort!
 
#32
Igjenn, så legger du de fram som om vi skal straffes med restart for dere ikkje begynte og spille på serveren tidligere og vi mista så og si alle penger vi tente på porkchop. Og hva ville du sakt om de ble restart til 1.13 og du har fått etablert deg bra med 30 40 dager spilletid, så joiner noen nye som sier akkuratt de samme som du sier nå? Vertfall ikkje ja, de vett eg 😁 da hadde de vert lettere og bare fjerne muligheten til og se andre sin stats 😊
 
#33
og du, alle har alltid hatt lik kjangs til og tene penger =) hadde ikkje endringa skjedd hadde de vert verre nå =) i tillegg spillte du her når adminshop kjøpte emeralds, men du prioriterte mcmmo stats :ROFLMAO:
 

UniBeez

Administrator
#34
Vi valgte å fjerne bl.a. emeralds fra shop fordi vi synes det var en for lettvint måte å tjene penger på. Må være litt utfordringer :D
 
#35
vil da si at det og trade til seg emeralds er den jobben som krever mest av det som går an og få penger for i shop :p først må du ha villagers, så må du ha noe og trade, så må du trade også kommer selginga! :p det er ganske mye mere jobb en og bygge en farm på 2 timer og stå afk til en har en hau med items? :p men eg forstår veldig godt hvorfor det skjedde ;)
 

Baktus_79

Eier
Forumleder
#40
Jeg har også lyst til å legge til en liten detalj som mange ikke tenker på. Per nå er det så mange aktive massive redstone maskiner som er med på å lagge serveren. Mange som sliter med og klager over at redstone maskinene ikke lenger funker som de skal. Årsaken til dette er at vi har en plugin på serveren som skal forhindre at den lagger og når serveren får en overload i redstone ticks så velger den å disable en masse redstone istedet for at det skal lagge. Ved å ta med seg alt over til den nye serveren vil dette vedvare. Ved en reset vil serveren bli fresh igjen. Bare til info.