• Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

FERDIG Avstemming

Bruk din stemme på å stemme frem det du ønsker skal gjøres ved oppdateringen til Minecraft 1.13

 • Vi kjører full reset! Dette betyr at alle starter fra start.

  Stemmer: 38 58.5%
 • Alle spillere får med seg alt over til Minecraft 1.13.

  Stemmer: 26 40.0%
 • Full reset på alt, men overfører bygninger uten stuff.

  Stemmer: 1 1.5%

 • Totalt antall stemmer
  65
 • Avstemningen er stengt .
#64
for galt? en reset innimellom må alle rekne med.. Men 13 måneder er da ingenting... helt ærlig gjør det ingenting for meg om de blir resett eller ikkje. Det eg reagerer på er grunnlaget de fleste har for og ville ha en reset..
 
#68
Om problemet med at folk skal få med seg tingene ved reset; ligger i at det er de samme som ligger på top osv. Så vil jo dette være relativt enkelt å fikse ved å finne en haug med nye ting som folk kan gjøre for å skaffe seg penger. Det er jo selvfølgelig ikke så ekstremt vanskelig å tjene penger om man virkelig har lyst til det nå heller, men det blir fort kjedelig.

En annen ting er måten økonomien fungerer på. Forholdet mellom pengerinn og pengerut kunne det gjerne gjort en endring på. Folk som har tjent opp penger i fra før av, da ting gjerne var litt lettere - har en stor fordel fremfor nye spillere. Det kunne kanskje hjulpet å implementere et tax system for at serveren skal kunne kvitte seg med penger. Ettersom det ikke er noe fast income, kunne gjerne denne basert seg på hele balancen.

Her kunne pengene enten blitt totalt fjernet fra serveren, eller lagt inn i verdier som spillere vil ta fordeler av. Kunne jo hatt et lite navn system for de med lite penger, slikt at dem ville motta så så mye iforhold til hva balancen dems er.

Selv stemmer jeg for at serveren ikke skal ha full reset, men at spillerene skal få med seg tingene sine over på nytt map. Jeg mener at dette ville vært det beste om det ble gjort store endringer i hvordan økonomien fungerer. Det vil være flere spillere som gjerne ikke orker å starte helt på nytt etter å ha brukt såpass lang tid på å bygge seg opp. Om det blir full reset, vil jeg fortsatt si at ting nevnt over ville vært veldig smart for å forbedre serveren for de raske, og de litt treigere :)
 
#70
Vi ser om noen timer hva som blir utfallet..
Uansett hva som skjer så blir det forandringer i hvordan økonomien blir på serveren i 1.13
Staben har god kontroll over hvorda dette blir, og vi får vite dette når alt er klart. Eg vil ikkje komme med noe info om dette, selv om eg vet det meste ( siden vi la dette opp mens eg var admin ), men eg vil si at det blir veldig positivt for serveren og spillerene, uansett utfall av avstemmingen.
....og mer morro og utfordrende 😀😁