• Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Bilder på discord

Status
Stengt for ytterligere svar.
#1
Heihei💓 Dere har fjernet bilder fra hovedchat, og vi får ikke lov til å bruke support til bilder. Om dere ikke liker bilder, så foreslår jeg at dere lager en egen textchat for bilder på discorden så kan de som vil se, se i den.
 
#2
Så lenge folk ikkje greier å forholde seg til det faktum at Vestlandetmc er en barnevennlig server, så kan vi ikkje ha en kanal der det kommer bilder som ikkje er barnevennlig. Vi kan ikkje lage en kanal uten å total kontroll over aldergrenser, noe vi ikkje kan ha på discord.
Det finnes så mange andre medium der det florerer med bilder, at det er ikkje nødvendig med å ha dette på vår Discord kanal.

Bare slik at det er klart. Det er IKKJE det at vi ikkje liker at folk legger opp bilder, men så lenge server, forum og discord er laget for ALLE, skal bilder o.l ha en "nedre" aldersgrense på 7 år. Finnes veldig lite memes, bilder, o.l som legger seg på det nivået.
 
Status
Stengt for ytterligere svar.