• Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Lagg

Baktus_79

Eier
Forumleder
#1
Som dere fleste sikkert har lagt merke til så sliter vi med en god del lagg, så mye at det nesten er helt umulig å spille på serveren. Vi jobber på spreng for å få løst situasjonen vi nå befinner oss i. Til tider så virker det veldig som at vi har funnet årsaken, også er serveren laggfri en liten stund før det setter i gang igjen. Jeg er i dialog med mange utviklere av diverse plugins og selve server programvaren for å få løst problemet. Vi avventer noen svar nå fra PaperSpigot. Om vi ikke finner en løsning på dette innen kort tid ønsker jeg å kjøre en full harddisk test for å undersøke om de er helt friske. Under en slik undersøkelse vil diskene være 100% dedikert til et slikt søk og vi ser oss derfor nødt til å stenge Vestlandet inntil søket er ferdig. Ett søk kan ta opptil 2 dager. Nærmere info om dette når vi vet mer.

Til info: Stuff og andre ting som blir borte pga laggen vil ikke lenger bli erstattet av staff. Føler vi bruker for mye tid på å skaffe dere tilbake stuff enn å fokusere på selve problemet. Derfor vil jeg anbefale at stuff med stor verdi forblir på et mer sikkert sted enn ute i the wild sammen med deg.

Mer info vedrørende dette vil komme så snart vi vet mer.