• Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Minigames!

Baktus_79

Eier
Forumleder
#1
1567918262274.png


Da har jeg den gleden av å endelig kunne offisielt annonsere minigames serveren vår for ferdig! Dette er jo slett ingen nyhet for de fleste av dere, men ettersom jeg aldri har annonsert dette tidligere så er det faktisk ikke så mange av dere som vet at vi også har en egen server kun for minigames, eller det blir på en måte feil å si at det er kun en minigames server da det kommer an på hvem man spør. Minigames inneholder andre typer for spillemoduser enn normal survival rett og slett.

For å komme seg til denne serveren holder det med å skrive /minigames i survival
 • Bed Wars
 • MobArena
 • SkyBlock
 • Creative


Bed Wars
Dette er et utrolig gøy spill å spille sammen med mange. Bed Wars handler rett og slett om å kunne ødelegge sengen til ett av de andre lagene. Alle starter på sin liten øy der lagene må bygge seg raskest mulig ut, skaffe seg et overtak og dermed komme seg over til basen deres.

Bed Wars kan ha opptil 4 lag per spill der de forskjellige lagene blir delt inn i farger.
 • Skaff nok bronse, jern og gull da dette er valutaen. Med dette kan man kjøpe gear som hjelper stort når man skal skaffe overtaket.
 • Viktig med et godt lag som kan kommunisere og samarbeidet.
 • Husk å beskytt sengen deres på øyen!
 • Det siste laget som står igjen er vinnerne av kampen.


MobArena
Om du er en av de som liker å sloss mot monstre i kampen mot heftige premier i form av op stuff og en god slump med penger, ja, da er dette noe for deg! Ta med flere av dine medspillere så dere kan sloss sammen og vinn mange premier som dere kan ta med dere over til survival.

 • Sloss mot hundrevis av monstre fra øst og vest!
 • Vinn premier in-game underveis etter hvor langt dere kommer eller hvilke bosser dere dreper.
 • Mektige bosser som vil gjøre alt for å ikke la dere vinne.
 • Hold ut helt til slutt og vinn hovedpremien!
Viktig:
Alle premier som blir vunnet i MobArena må legges i backpack (/bp). Dette er den eneste måten å frakte det over til survival serveren på. Merk også at penge premier blir gitt i form av sjekker. Disse må også legges i backpack slik at de kan brukes i survival.SkyBlock
Dette er vel strengt tatt ikke et minigame, men en helt annen type måte å spille på. I SkyBlock starter du opp med en simple øy med minimale ressurser. Din oppgave blir å utvide dette til noe stort gjennom hardt arbeid og ved å løse forskjellige oppgaver. Desto større du blir og desto flere oppgaver man løser, desto mer får man tilgang til.

For en kort beskrivelse av hva SkyBlock egentlig er og for start hjelp les her: https://www.vestlandetmc.no/forum/index.php?threads/skyblock.61/post-435Creative
Om du har spilt survival en stund så vet du jo hvor vanskelig det kan være å bygge akkurat det du har lyst til å bygge. Det er ikke alltid dette lar seg gjøre rett og slett pga manglende ressurser. Creative lar deg få utløp for dine kreative ferdigheter ved å få tilgang på uendelig med ressurser i form av blokker og alt du kan tenke deg. Bygg akkurat det du har lyst til å bygge! Noen redstone maskiner du er usikker på hvordan du skal klare å lage men ikke har ork til å teste så mye på survival? Test det på Creative før du legger ut på et stort byggeprosjekt i survival.

 • Bli tildelt en plott som er bare din. (Ingen andre kan ødelegge dine kreasjoner innenfor plotten din, dersom du ikke truster)
 • Bygg akkurat det du vil så lenge det ikke bryter med reglene på Vestlandet.
Les gjerne her for mer informasjon vedrørende Creative verden: https://www.vestlandetmc.no/forum/index.php?threads/creative-world.59/post-430Lykke til alle sammen! Husk å ha det gøy!!