• Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Oppdatering av guider/Q & A på plugins

#1
Hei,

Hadde det vært mulig med flere guider/info sider om de forskjellige plugins som benyttes på serveren? Hvordan er f.eks parameterene for jobs? Taper man noe om man skifter ut en av de to man allerede har aktivert? Finner lite info om dette på nett i motsetning til f.eks MCMMO som har egen wiki side.
 

Baktus_79

Eier
Forumleder
#2
Enig :D En gang i tiden så ønsket jeg at de fleste plugins vi hadde skulle ha en egen guide på forumet, men dessverre så strakk tiden aldri til. Men nå som vi har fått bygget opp staff teamet igjen med både admin, mods og hjelpere burde vi kunne ta opp tråden igjen.
 
#3
Men hvordan er det med jobs? hva påvirker jobs limit og hva skjer om man skifter jobber? mister man noe eller kan man gå tilbake og fortsette der man slapp?
 

Baktus_79

Eier
Forumleder
#4
Bytter du jobb så mister du stats og må begynne på nytt igjen! Limiten påvirkes av hvor høy level du har, så her gjelder det å samle Jobs XP. Selv om limiten er nådd penge messig så kan du fremdeles tjene job XP