• Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

INFO Teleportere

Baktus_79

Eier
Forumleder
#1
ElevatorLogo2.png

Da har jeg den gleden av å kunne annonsere en ny funksjon på Vestlandet som lar dere spillere kunne opprette teleportere! Det som da er spennende med dette er at man nå kan lage sine egne begrensede "warps" til ulike deler av survival.


Hvordan funker det?
Sett opp teleportere som kan transportere deg fra en blokk til en annen. Dette fungerer på følgende måte.
  1. Plasser en sea lantern på bakken
  2. Stå på blokken og bruk kommandoen /teleporter add
  3. Repeter punkt 1 og 2 på destinasjon plassen
  4. Link begge teleporterne sammen ved å bruke /teleporter link [id1] [id2]
Du får ID nummeret på teleporteren din når du bruker /teleporter add. Dersom du ikke helt husker hva dette er kan du når som helst bruke /teleporter list for å få en liste over alle dine registrerte teleportere.

Det er ingen begrensning på rekkevidden, og teleportere fungere også på tvers av verdener noe som betyr at du kan ha en teleporter blokk i survival og en i Vestopia.
Når du har satt opp teleportere riktig vil det fungere som på videoen nedenfor.
For å teleportere til neste blokk må du stå på teleporter blokken og dukke.
Også verdt å merke seg at det er begrensning avhengig av hva slags rank man er på. Se rank oversikten for hvor mange teleportere du kan sette opp.
Byeiere vil få 10 sett med teleportere! Ser mange byer allerede har satt opp warp rom til ulike deler av byen sin ved hjelp av teleportere. Et godt nytteverktøy for de større byene!

For mer informasjon vedrørende teleportere klikk her for mer informasjon
Se rank oversikt ved å klikke her