• Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

INFO Vestlandet 1.12.2 - Nedlastbart map

Baktus_79

Eier
Forumleder
#1
1542536299436.png

Da har vi endelig kommet til det punktet hvor vi endelig kan tilby Vestlandet 1.12.2 mappet/world til nedlastning for alle. Vi har lenge slitt med å finne en host som kan få plass til denne uten at det skal bli på bekostning av noe, men takket vært @slicksvo0r , som har tilbydd seg å ha den liggende på sin Dropbox konto, er dette nå mulig :D

Størrelsen på filen: 15GB
Link til nedlastning: https://www.dropbox.com/s/txzwr54gv4k22oi/vestlandet_world.zip


Hvordan kan jeg bruke den?
Mappet er komprimert med zip og må dermed pakkes ut før du bruker den. I zip filen vil du finne mappen world. Denne kan du endre navn på til hva du selv vil. Denne mappen må dermed flyttes over til din Minecraft data mappe.

På Windows: Åpne din filbrowser (eller hvilken som helst mappe). I tekst feltet så skriver du %appdata%\.minecraft Dermed [ENTER] tasten.
På Linux: Åpne din filbrowser. I tekst feltet så skriver du ~/.minecraft På enkelte Linux distribusjoner vil du være nødt til å trykke [CTRL]+L for å få frem tekst feltet.

Legg så mappen under mappen saves Start opp Minecraft og velg singelplayer.

VIKTIG! Før du starter mappet er det uhyre viktig at du først setter Minecraft til 1.12.2 versjonen. Uten dette KAN det være fare for at mappet blir ødelagt.
 
Sist redigert: