Vi vil aller først påpeke/understreke at http://www.hytale.no ikke er en offisiell nettside for spillet Hytale. Hytale er et varemerke som eies av Hypixel Studio's Inc.

Vestlandet MC har ingen tilknytning til Hypixel Inc eller Hypixel Studio's Inc.

              

 

Hypixel Studios utvikler et nytt spill de kaller for "Hytale", med hjelp fra blant annet "League of Legends" utvikler Riot Games. Hytale er et sandboks-RPG spill med genererte miljøer og har en Minecraft-inspirert grafikkstil.

Hypixel Studios er et team med mer enn 40 utviklere over hele verden. Hytale er studioets første prosjekt. Selskapets mål er å bruke mange års erfaring innen modding til uavhengig spillutvikling, og utvikle et samfunnsorientert spill som møter behovene til både spillerne og innholdsskaperne.

Hypixel Studios ble etablert i 2018 med støtte fra Riot Games og en gruppe veteran spillutviklere og bransjeeksperter.
Rådgivningsgruppen inkluderer blant annet:

  • Anthony Borquez, university professor and video game entrepreneur
  • Dennis Fong, entrepreneur and pro-gamer ‘Thresh’
  • Rob Pardo, veteran game designer
  • Peter Levin, interactive media entrepreneur and investor
  • Jeff Lo, serial investor
  • Min Kim, game industry veteran

 

Hva er egentlig Hytale?

Hytale er et nytt spill som utvikles av Hypixel Studios der du kan gå på en reise med eventyr og kreativitet. Hytale kombinerer omfanget av en sandkasse med dybden av et rollespill som nedsetter spillerne i en generert verden hvor svaiende tårn og dype fangehull lover rike belønninger. Hytale støtter alt fra blokk-til-blokk-konstruksjon til skripting og egne verktøy for å lage minigames.

For øyeblikket er Hytale delt opp i 3 hovedgrupper: For eventyrere, for minigamespillere og for utviklere.

Hytale er utviklet med stor tanke på utviklere og moddere. Det skal være veldig tilrettelagt for blant annet servereiere å kunne forme spillet slik de selv ønsker med feks nye mobs.

 

For Eventyrere
Når du går gjennom hvert generert landskap, vil du studere verdens historie gjennom håndlagde eventyrscenarier. Du kan støte på et tårn overtatt av monstre, eller gå ned i en underjordisk hule eller ta noen større bosser på din vei. Med et bredt utvalg scenarier som er tilgjengelig ved oppstart vil ingen opplevelser bli like. Hytale har mange forskjellige spillestiler. Du kan velge mellom å se på deg selv som en bosetter, eventyrer eller håndverkere. Uansett hva du velger har du mye å gjøre etterhvert som du går videre gjennom historien. Best av alt, eventyrmodusen er fullt spillbar i co-op: samle et parti av venner og kombinere dine ferdigheter for å legge merke til verden sammen.

I Hytale sin verden bor det skapninger som både er store og små, alt fra ekle småkryp til kraftige store monstre. Hver sone har sitt eget unike dyreliv, med farlige skapninger som står vakt over det kraftigste utstyret i spillet.

Slå deg ned i noen av Hytales vakre biomer. Vok dine egne avlinger, ta vare på kjæledyrene dine, bygg båter og andre kjøretøy for å hjelpe deg med å utforske rundt omkring i verdenen. Du har mange muligheter til å være kreativ om du velger å bygge en hytte eller et slott. Opplev magiske øyeblikk ved å se utover storslåtte naturlige omgivelser, se fossefallene grave tunneler gjennom de store fjellene og ned i gamle underjordiske huler.

 

For minigamespillere
Har du spilt på Hypixel sin Minecraftserver vil vi tro du ikke blir skuffet! Dette er et område som enda ikke er ferdig utviklet, her kan det komme mye nytt og spennende før lansering.

 

For utviklere
Det vil være store verktøy tilgjengelig for utviklere som vil gjøre hverdagen langt enklere enn mange andre spill man til nå er kjent med. Lag dine egne modeller og skap dine egne monstre eller bosser. Med egne verktøy for å kunne lage video kan du nå gjøre dette relativt enkelt. Bruk alle modellene som allerede finnes i Hytale og sett opp din scene. Film hele din oppsatte scene og lag din storslåtte film. Scener kan lagres og lastes frem igjen ved behov. Med enkel bruk av keyframes vil alt dette være såre enkelt. Det vil også være mulig for å scripte sine egne funksjoner i spillet.

Ønsker du mer informasjon om Hytale, gå inn på deres nettsider http://www.hytale.com 
Vil du vite mer om Hypixel: http://www.hypixel.net
Trenger du mer informasjon om Hypixel Studios: https://hypixelstudios.com/

35,10,0,50,1
25,600,60,0,3000,5000,25,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,2,1,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,1
Hytale Gameplay 01
Hytale Gameplay 01
Hytale Gameplay 02
Hytale Gameplay 02
Hytale Gameplay 03
Hytale Gameplay 03
Hytale Gameplay 04
Hytale Gameplay 04
Hytale Gameplay 05
Hytale Gameplay 05
Hytale Gameplay 06
Hytale Gameplay 06
Hytale Gameplay 07
Hytale Gameplay 07

 

Hvem er Vestlandet MC?

Vestlandet er et norsk spillsamfunn som siden mars 2017 har skapt mange gode minner og spilleglede for alle og enhver. Vi ønsker at alle skal kunne spille og bli kjent med hverandre, uansett om du er 8 eller 70 år. Det er derfor utrolig viktig for oss at tilpasningene er deretter slik at små barn kan spille sammen med ungdom og godt voksne. 

Vi er derfor en gjeng med godt voksne som passer på at alle trives, med nulltoleranse for mobbing og dårlig ordvalg. Vi arbeider alle med dette på frivillig basis; ved siden av jobb, skole, familie og andre livsaktiviteter. Vi elsker det vi gjør og alle har det samme målet: Om å skape den tryggeste og gøyeste serveren å spille på!

Per i dag er vi ett av Norges største spillsamfunn med satsing på Minecraft. Etter å ha sett og hørt mye om Hytale vil dette være noe vi ønsker å satse på i fremtiden. Hytale er et spennende tilskudd til spillsamfunnet, og det bringer så mye mer funksjonalitet og nye opplevelser enn Minecraft. Om du ønsker å vite mer om oss, gå gjerne inn på våre nettsider http://www.vestlandetmc.no