UPDATE – Full resett (Del 2)

I dag er det nøyaktig 1 måned siden vi kom ut med informasjon hva gjelder full reset fredag 18 juni klokken 15:00, men hva har skjedd siden sist?

  • Vi har bygget en helt ny spawn som skal brukes fra og med fredag 18 juni klokken 18:00. Vi er nesten ferdig med selve byggingen, og vi regner med at vi er relativt ferdig innen førstkommende søndag. Her har vi hatt mye fokus på funksjonalitet, strategisk plassering og størrelse. Det var viktig for oss at den nye spawnen var bedre egnet for gamle og nye spillere.
  • Flere bugs har blitt patchet på våre egne plugins.
  • Minstepris systemet vil være bedre egnet til å møte reset, både med bedre priser og bedre implementering av custom items og kistebutikker.

Førstkommende mandag vil jeg starte en langvarig prosess med å rendre opp kartet slik at vi kan utelukke chunklagg, en prosess som vil vare helt frem til onsdag den samme uken. Dynmap vil ikke bli aktivert før det har gått minst 30 dager fra oppstart av den nye serveren, dette med tanke på at alle skal få en helt lik start, og at det ikke skal bli for enkelt å finne enkelte elementer. Mange av dere vil nok si at “Dynmap er tilgjengelig for alle, derfor er det likt for alle”, men historisk sett så er ikke alle klar over at Dynmap eksisterer på Vestlandet.

Som nevnt tidligere så vil alle donasjonsranker bli værende, de vil bli med over til den nye serveren.

Mange av dere har spurt om hvorfor vi skulle vente så lenge fra vi annonserte resett til vi faktisk gjorde det, og det er det flere årsaker til. Ikke bare ga det oss masse tid til å gjøre det skikkelig uten stress og mas, men det var også med tanke på alle elever på skoler der de var inne i en hektisk periode nå rett før sommeren. 18 juni er et tidspunkt som tilpasser deres behov. Dessuten ville det ha vært dårlig gjort av oss om vi hadde annonsert full resett på kort varsel.

hæ! trodde du bare trykket på den store røde eg!? -nei, nå ble jeg helt satt ut her… :/

Blackis99

I wish…

For de av dere som vil fortsette å spille på nåværende kart etter reset har muligheten til dette, da vi legger ut selve kartet for nedlasting for alle og enhver. Denne gangen skal jeg forsøke å legge ved en liste på alle spilleres koordinater til homes, men det er ingenting jeg kan garantere blir gjort. Derfor er det uhyre viktig at de av dere som har planer om å bruke kartet på egenhånd må notere ned koordinater til steder dere ønsker å besøke!

  • Det er ingen plugins eller spesielle funksjoner på Vestlandet som kan brukes.
  • Tilgjengelige funksjoner er kun det som ligger i singleplayer.
  • Homes, penger, mcmmo osv er eksempler på ting som ikke er tilgjengelig.

Om noen av dere har et spesifikt ønske om å bli forholdt skjult fra koordinat listen så ta kontakt med meg!

Minecraft 1.17

Ja, vi er klar over at Minecraft 1.17 ble lansert 8 juni, men så langt er det ingen Spigot eller Paper versjon lansert. Så snart Minecraft 1.17 er stabilt nok til å kunne brukes på Vestlandet så vil vi gå over til denne. En stabil utgave kan fort ta 1 til 3 måneder før det tilfredsstiller oss, om det i det hele tatt blir stabilt slik som skjedde med Minecraft 1.14.

Når vi går over til Minecraft 1.17 beholder vi det nye kartet som blir tilgjengelig fredag 18 juni, og oppretter en ressursverden med nye blokker. Dette for å spare dere for frustrasjon og masse arbeid på stab teamet. Vi har uansett en stor jobb foran oss når vi skal over til Minecraft 1.18, som har lanseringsdato i desember. Mer informasjon om dette når det nærmer seg, først Minecraft 1.17.

Samtidig så ønsker jeg å nevne at vi også kommer til å starte med blanke ark ang straffer, noe som betyr at vi kommer til å slette alle oppføringer med unntak av de siste 30 dagene. Listen er tross alt 2 år gammel, så for mange av de som er permanent utestengt har nok endret seg en del siden den gang. Enkelte spillere vil fremdeles være permanent utestengt fra Vestlandet da de ikke er ønsket. Dette er da først og fremst spillere som har vist graverende oppførsel over lang tid uten evne til å forbedre seg.

Om noen av dere har bekymringer rettet mot reset av straffer, ta kontakt med meg enten via Discord eller her på forumet.

0 Comments
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer