Begrensning på mobs/entities

Vi opplever ofte TPS dropp på Vestlandet og i de aller fleste tilfellene skyldes dette villagers. Vi ser oss derfor nødt til å begrense entities ytterligere, men på en slik måte at vi håper det er kun de største farmene som blir rammet. For dere med normalt bruk og fornuftige områder så vil nok ikke dere legge så mye merke til denne endringen.

Endringen

Per i dag har vi begrensning på antall entities i et gitt område på 3×3 chunks, dette kan du lese mer om på denne siden. På villagers har vi satt en maks grense på 20 stk per 3×3 chunks, eller en radius på 2 chunks fra der du står.

Fra og med mandag 14.11.22 vil vi utvide dette område til 7×7 (49 chunks), en radius på 5 chunks. Innen den tid er det viktig at alle gjør forberedelser, for når dette skjer vil entities bli borte om maks antallet blir overgått innenfor det nye området, tenker spesielt på villagers. Antallet på 20 per område vil fremdeles være det samme.

Bilde ovenfor viser et område på 7×7 chunks.

Abonnere
Varsle om
0 Comments
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer