• Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Nyeste tråder

Rask oppdatering - Chatfilter

filter.png

En liten oppdatering hva gjelder vårt språklig filter in-game som sørger for at de verst upassende ordene forholder seg gjemt og usett av alle spillere på Vestlandet. Det har lenge stått på to-do listen over ting som må forbedres og i kveld så var det altså filteret sin tur til å få en overhaling.

Jeg vet mange av dere har irritert seg grønn og gul over et filter som var så sensitiv og reagerte på hver minste ting uansett om det var upassende eller ei.

Eksempler på dette:
 • La meg se xpfarmen din
 • Sofaen
 • Analyse
 • Skrape
 • Trappetrinn
 • Fokusere
Uskyldige ord som dette ble raskt oppfattet av filteret som upassende. Men etter å ha endret algoritmen til en som er langt bedre på å se de rette ordene så er dette problemet nå løst. Ingen flere ord som blir feiltolket! Men man skal jo aldri si aldri for ingenting er 100%. Dersom du skulle oppdage et ord som blir oppfattet som upassende, ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan rette opp ordet.

Endringer i donasjonsbutikken

1586021433999.png

Du tenker kanskje "Hva i all verden er det de driver med nå?", men det er helt i orden for i dag er stikkordet gratis! Det gjøres et par endringer i vår donasjonsbutikk som tar mer høyde for alle spillerne på Vestlandet. En ting er at spillere som donerer penger til oss er jo med på å støtte videre drift, men man skal også tenke på alle dere andre som kanskje ikke har penger til å donere bort til andre, for dere er også med på å støtte serveren på så mange andre måter. For det første så spiller dere jo på Vestlandet. For oss så er det jo en stor støtte og glede i å se spillere sette stor pris på Vestlandet og det vi gjør. For det andre så vil jeg nok tro at mange av dere har anbefalt Vestlandet til noen av deres venner. Alle disse tingene er jo med på å gjøre Vestlandet til et bedre sted å være og dere alle støtter serveren på hver deres måte.

I mitt hode da så synes jeg egentlig det ikke er rettferdig at alle dere andre som ikke støtter oss med fysiske penger ikke skal få ta glede av ting fra vår donasjonsbutikk. Link til donasjonsbutikken: http://butikk.vestlandetmc.no/


Gratis pakker

1586021954480.png

Denne pakken vil være å se i donasjonsbutikken hver eneste uke året rundt. Denne er tilgjengelig for alle og enhver uansett om du har donert penger eller ikke.
 • Kun 1 gang per uke per spiller

1586022103823.png

Per i dag har vi også denne tilgjengelig for alle spillere på Vestlandet. Dette er en av de pakkene som vil forandre seg og vil bli borte på ett eller annet tidspunkt. Men frykt ikke, vi kommer til å legge ut flere gratis pakker nå og da så her er det bare å følge med fra tid til annen.
 • Kan kun hentes 1 gang

1586022310271.png

Så kommer vi til neste endring og temaet er fortsatt gratis til en viss grad. Vi har satt opp et system som kalles Vestlandet 1K. Dersom Vestlandet mottar 1000 kroner i donasjoner totalt så vil alle spillere som er pålogget når dette skjer motta premier. Dette kan selvsagt endre seg på sikt om vi ønsker å legge til andre og bedre premier, men per nå så ser det slik ut:
 • 1 x utstyrsnøkkel
 • 1000 kroner in-game
 • 500 claimblocks
 • VoteParty vil settes til 1 stemme igjen før det blir VoteParty
Det vil alltid være gratis å spille på Vestlandet, men dersom du føler at du vil gi noe ekstra så vil alle penge donasjoner være med på å sikre driften fremover i tid. For at Vestlandet skal bli bedre eller for at vi skal kunne klare å opprettholde den gode standarden vi idag har så er vi helt avhengig av deres hjelp.

Tusen takk til alle dere som bidrar og støtter oss! Jeg og alle oss på teamet setter uendelig stor pris på det dere gjør.

Ønsker du mer informasjon vedrørende Vestlandet 1K så kan du lese om dette her: http://butikk.vestlandetmc.no/vestlandet_1k

Vestmordet!

1585870774358.png
Noe grusomt har skjedd!

Det har vært et grusomt mord på Vestlandet og det lokale politiet trenger din hjelp for å finne morderen!
Baktus ble plutselig funnet drept ved gullkassen i spawn da han skulle teste ut en helt ny gullnøkkel med mange fete premier! Staben er de eneste som visste om den nye nøkkelen, så politiet har samlet dem alle i spawn, let litt rundt og avhør alle de ulike staffmedlemmene!

Belønning: Alle som klarer å finne hvem som er skyldig vil få en belønning på 500kr ingame samt heder og ære! Tre av detektivene vil også få en smakebit av den nye gullnøkkelen! Om du vet svaret så avgi din stemme her så vi får satt den skyldige i fengsel.


Belønninger vil bli utbetalt/utdelt etter etterforskningen er avsluttet.

-Vestpolitiet

Vestopia tilbake på Vestlandet!


1584308493481.png

Vestopia er nok en gang tilbake på Vestlandet!

Denne gangen er Vestopia litt annerledes enn hva vi tidligere er vandt med. Det som er annerledes denne gangen
er jo uten tvil PVP. Ja, på Vestopia er det altså PVP over hele mappet! Skal man ut på vandretur her i villmarken
så husk at dere må ruste opp klare til fight. For hvem vet, plutselig møter du på en annen spiller som mer enn gjerne
vil drepe deg og ta alle tingene dine.


Vi har gjort noen små justeringer som gjør at du ikke direkte kan drepes om du teleporterer til noen som er på Vestopia.
Det er lagt inn en liten forsinkelse på 30 sekunder før du får PVP aktivert på Vestopia, noe som vil gi deg mer enn
nok tid til å bruke /back eller /home slik at du kan komme deg unna om du føler deg truet. Men husk: Blir du drept
og mister alle dine ting, ikke kom til staben for å få tilbake dine ting. Det er lov til å drepe deg om du befinner deg i Vestopia.

Husk også at normale regler gjelder også for Vestopia. Vi har mottatt mange spørsmål både i dag og i går som gikk ut hvor reglene for Vestopia befant seg. Vel, det er de helt normale reglene for hele serveren som gjelder på Vestopia. Og husk: Plaging skal vi ikke ha noe av!

Claims er fristed, noe som betyr at du ikke kan bli drept om du befinner deg i et claim. Blir du slått rett før du kommer deg inn på claimet ditt så er du i PVP modus også på ditt claim. Dette for å forhindre at du ikke skal starte en fight for å så løpe og gjemme deg innpå ditt eget claim. Blir du slått en gang så er du i PVP uansett hvor du befinner deg de neste 15 sekundene.

Vestopia har også et
CUSTOM MAP


Du kommer deg til Vestopia med /warp vestopia

Vestlandet Update

1581243996170.png

Heisann alle spillere på Vestlandet!
Da var det endelig tid for en liten oppdatering hva gjelder serveren og dens fremtid. Vi har jo en god del planer for serveren, men som alle ting så tar ting tid. Ikke minst så må vi også ta høyde for 1.15.2 sin ustabilitet.


1.15.2 STATUS
Mojang har igjen forlatt skuta for nåværende versjon, og arbeidet med 1.16 er påbegynt. Den første snapshoten har allerede dukket opp og klar for spillere å teste. Skal ikke legge skjul på at jeg selv blir relativt frustrert over at de ikke lengre tar ansvar over de versjonene de slipper, men her velger jeg å gi en stor feit skyld til Microsoft. Men nok om det! La meg oppsummere litt hva gjelder status Vestlandet 1.15

1.15.2 er den siste versjonen med 1.15, men den er langt ifra stabil. Det vil si, den er mye bedre enn 1.14.4, men til tross av det så er det fortsatt mye igjen før vi kan kalle det stabilt. Vi har gjort en del ofringer som dere sikkert har lagt merke til da det største problemet med Minecraft for tiden er chunks og entities.

 • Hostile mobs er skrudd av, og vil mest sannsynligvis ikke komme tilbake med mindre 1.16 blir bedre
 • Mange tweaks er gjort for å bedre stabiliteten på serveren som dessverre går utover en del mekanismer

Dette skjer videre
Det betyr ikke at vi ligger på latsiden av den grunn for å vente på bedre tider. Jeg må si jeg synes dere spillere er relativt tålmodige, biter tenna sammen og står i den laggen som allerede finnes på Vestlandet. Ja, for til tross for alle endringene vi har gjort så er det fremdeles en del lagg når det er mange på serveren. Det merkes også spesielt godt hvis en av dere har en stor farm som jobber tungt.

Det som er i fokus for tiden nå er å få ferdig by pluginen. Det er mye arbeid å fullføre den så vær tålmodige, den kommer. Mye er allerede gjort og mye står igjen. By pluginen vil bli lagt ut på serveren så snart den er klar for å brukes basic. Jeg har store planer for den så det er bare å glede seg!

Det vil også fremover komme flere konkurranser, så vær på vakt etter en annonsering vedrørende dette.


Kos dere masse videre alle så sees vi rundt på serveren!
Vil også gjerne få takke for all støtten dere har gitt oss nå som serveren er såpass ustabil som den er. Kunne ikke fått en bedre spillebase enn dere!

vestlandetmc.no (Minecraft)