• Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

INFO Endringer i donasjonsbutikken

Baktus_79

Eier
Forumleder
#1
1586021433999.png

Du tenker kanskje "Hva i all verden er det de driver med nå?", men det er helt i orden for i dag er stikkordet gratis! Det gjøres et par endringer i vår donasjonsbutikk som tar mer høyde for alle spillerne på Vestlandet. En ting er at spillere som donerer penger til oss er jo med på å støtte videre drift, men man skal også tenke på alle dere andre som kanskje ikke har penger til å donere bort til andre, for dere er også med på å støtte serveren på så mange andre måter. For det første så spiller dere jo på Vestlandet. For oss så er det jo en stor støtte og glede i å se spillere sette stor pris på Vestlandet og det vi gjør. For det andre så vil jeg nok tro at mange av dere har anbefalt Vestlandet til noen av deres venner. Alle disse tingene er jo med på å gjøre Vestlandet til et bedre sted å være og dere alle støtter serveren på hver deres måte.

I mitt hode da så synes jeg egentlig det ikke er rettferdig at alle dere andre som ikke støtter oss med fysiske penger ikke skal få ta glede av ting fra vår donasjonsbutikk. Link til donasjonsbutikken: http://butikk.vestlandetmc.no/


Gratis pakker

1586021954480.png

Denne pakken vil være å se i donasjonsbutikken hver eneste uke året rundt. Denne er tilgjengelig for alle og enhver uansett om du har donert penger eller ikke.
  • Kun 1 gang per uke per spiller

1586022103823.png

Per i dag har vi også denne tilgjengelig for alle spillere på Vestlandet. Dette er en av de pakkene som vil forandre seg og vil bli borte på ett eller annet tidspunkt. Men frykt ikke, vi kommer til å legge ut flere gratis pakker nå og da så her er det bare å følge med fra tid til annen.
  • Kan kun hentes 1 gang

1586022310271.png

Så kommer vi til neste endring og temaet er fortsatt gratis til en viss grad. Vi har satt opp et system som kalles Vestlandet 1K. Dersom Vestlandet mottar 1000 kroner i donasjoner totalt så vil alle spillere som er pålogget når dette skjer motta premier. Dette kan selvsagt endre seg på sikt om vi ønsker å legge til andre og bedre premier, men per nå så ser det slik ut:
  • 1 x utstyrsnøkkel
  • 1000 kroner in-game
  • 500 claimblocks
  • VoteParty vil settes til 1 stemme igjen før det blir VoteParty
Det vil alltid være gratis å spille på Vestlandet, men dersom du føler at du vil gi noe ekstra så vil alle penge donasjoner være med på å sikre driften fremover i tid. For at Vestlandet skal bli bedre eller for at vi skal kunne klare å opprettholde den gode standarden vi idag har så er vi helt avhengig av deres hjelp.

Tusen takk til alle dere som bidrar og støtter oss! Jeg og alle oss på teamet setter uendelig stor pris på det dere gjør.

Ønsker du mer informasjon vedrørende Vestlandet 1K så kan du lese om dette her: http://butikk.vestlandetmc.no/vestlandet_1k
 

Baktus_79

Eier
Forumleder
#2
EDIT: Vil komme med en ekstra gladnyhet og det er at vi har lagt til enda en ting på Vestlandet 1K - Vårt samfunnsmål om å nå 1000 kroner. Vi har lagt til slik at alle vil få tilgang på 10 homes i 4 dager dersom målet blir nådd. Dersom målet blir nådd enda en gang i denne 4 dagers perioden så vil dagene bare bli lagt til det som er gjenværende tid.

Eksempel:
1 dag gjenværende, målet blir nådd: 5 dager med 10 homes for alle!