• Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

NYHET Nytt minigame - The Lab

Baktus_79

Eier
Forumleder
#1
1592088131661.png
Den gale Dr. Zuk har igjen inntatt Vestlandet, og han trenger deres hjelp til å gjennomføre hans eksperimenter.

The Lab er et spill som utfordrer deg i mange Minecraft ferdigheter. Du vil bli kastet inn i et helt nytt labanlegg som eies og drives av den legendariske forskeren Dr. Zuk. Når spillet begynner vil selveste doktoren orientere deg om 3 eksperimenter han vil at du skal gjennomføre sammen med han og dine medspillere. Hvert eksperiment gir deg poeng, og den som har flest poeng når spillet er over vinner!


Hvordan du kan spille The Lab!
Når du befinner deg i survival på Vestlandet så skriver du /minigames for å komme deg til Vestlandets egen dedikerte server for minigames. Her går du gjennom portalen som går til The Lab.

For at du skal få den beste spilleopplevelsen av The Lab så har vi en egen texture pack som inneholder Dr. Zuks stemme. Underveis i spillet vil du høre Dr. Zuk snakke til deg dersom denne texture packen er på plass. Når du går inn i portalen til The Lab vil du få et spørsmål om denne texture pakken skal installeres på din Minecraft. Her bekrefter du bare at du ønsker at det skjer. Denne blir automatisk fjernet når du forlater minigames serveren og/eller logger ut.1592088910407.png