• Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

INFO Påskeeggjakt!

BroadCity

Moderator
Forumleder
#1
1586383945807.png
Påskeeggjakten er over! Gratulerer til de tre utrolig raske og gode leterne!

Vi har fått bekreftet at ryktene er sanne. PåskeMaren eksisterer og vil være Vestlandets helt egne påskehare i år! Ifølge ryktene pleier PåskeMaren å gjemme sine helt unike påskeegg i Spawn både Skjærtorsdag, Langfredag og Påskeaften og størrelsen på påskeeggene pleier å være utrolig fine premier!

Nå har vi gravd dypt i historiebøkene og vet følgende om PåskeMaren:
- Påskeeggene vil være mulig å kjenne igjen ved at de er merket med "PåskeMaren" og ligner tilfeldigvis veldig på et Safarinett. (Så flaks for oss da!)
- Påskeeggene inneholder bedre, og flere items, for hver dag.
- PåskeMaren blir lett sjøsyk og liker helst å holde seg på fastland.
- PåskeMaren gjemmer eggene hver natt, men siden det er magiske påskeegg blir de ikke synlige før et visst klokkeslett på dagen!

Det er bare ett påskeegg som er mulig å finne per dag og første person som finner egget og gir det til et staffmedlem vinner dagens påskeeggjakt!

Skjærtorsdag blir påskeegget synlig klokken 19:00 og inneholder 1 Beacon!
Langfredag blir påskeegget synlig klokken 19:00 og inneholder 1 Gjenbrukbart Safarinett + 1 Beacon!
Påskeaften blir påskeegget synlig klokken 19:00 og inneholder 1 fullt sett enchanted diamant rustning + 1 Gjenbrukbart Safarinett + 1 Beacon!

Dagens vinnere blir annonsert her etter hver premieutdeling:

Vinneren Skjærtorsdag: Archnemezis!
Vinneren Langfredag: Bass_Gamer!
Vinneren Påskeaften: funny123hero!

Husk at PåskeMaren noen ganger kan være nådeløs på hvor godt eggene gjemmes. La oss vise at vi er bedre enn det PåskeMaren tror vi er! Lykke til med eggjakten!
 
Sist redigert: