• Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

INFO Regler for Minecraft serveren vår!

Status
Stengt for ytterligere svar.
#1
Regler:
 1. Det er ikke lov å claime i nærheten av andre uten tillatelse fra eieren. Claim minst 200 blokker unna. (199 er IKKE 200 )
 2. Det er ikke lov å reklamere for andre servere, å snakke om eller skape en diskusjon om andre servere.
 3. Det er ikke lov å lyve til eller om staff.
 4. Det er ikke lov å krangle med staff. En avgjørelse er endelig og skal respekteres. Det er lov å være uenig, men diskusjoner skal ikke foregå i public. Husk: Staff har siste ord!
 5. Det er ikke lov å benytte seg av mods eller hacks som gir deg ekstra fordeler. Eksempler: X-ray, kart med radar, fly, osv. Optifine er godkjent!
 6. Det er ikke lov å utnytte feil/glitch på serveren. Dersom dette blir oppdaget skal dette rapporteres til staff umiddelbart.
 7. Det er ikke lov å plage andre spillere. Alle spillere skal respekteres!
 8. Det er ikke lov til å scamme andre spillere for å lure til seg for eksempel arbeid, in-game stuff eller in-game penger. Bryte en avtale, rename et item (f.eks cave spider spawner til skeleton spawner ) for å selge til høyere pris o.l resulterer i straff.
 9. Det er ikke lov med TP trap verken i eller utenfor claim.
 10. Det er ikke lov med TP-dreping på andre spillere i PVE. I PvP må en selv sikre seg. Se forøvrig punkt 9 ang. TP-trapping.
 11. Det er ikke lov å true eller baksnakke andre spillere.
 12. Det er ikke lov å utgi personlige opplysninger om andre spillere.
 13. Det er ikke lov å lage upassende byggverk, tegn eller skilt som kan være støtende for andre. Eksempler på dette kan være å lage religiøse elementer som er av negativ betydning (djevelens tegn/opp-ned kors) eller hakekors.
 14. Det er ikke lov å lage AFK maskiner som kan gi deg mer ontime! Merk: Dette gjelder kun på survival.
 15. Det er ikke lov å ha upassende navn eller skin på serveren.
 16. Det er ikke lov å mase på staff. Send heller en privat melding på Discord.
 17. Det er ikke lov å skrive upassende ord i chatten. Hold chatten vennlig. Husk, dette er en server som skal være egnet for alle aldre! Krangling og større diskusjoner mellom to spillere skal foregå på en annen arena. Vi ønsker en vennlig server.
 18. Det er lov å griefe/stjele om du klarer det. Dette gjelder både på claim og uclaimet område. Et tips: Gi kun trust til spillere du faktisk stoler på.
 19. Det er lov å drepe andre spillere om du klarer det. Se punkt 7 vedrørende plaging.
 20. Det er lov å ha store farms, men oppdager vi at de skaper lag vil den bli fjernet.
 21. Items, dyr , mobs, villagers og eventuelt andre ting som blir borte på Vestlandet vil ikke bli erstattet. Staff kan være behjelpelig med noe for å kompensere, men vi tar ingen ansvar for ting som blir borte.
 
Sist redigert av en moderator:
Status
Stengt for ytterligere svar.