• Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

INFO Stemmekonkurransen

Baktus_79

Eier
Forumleder
#1
1596560895581.png


HVER MÅNED KJØRER VI EN STEMME KONKURRANSE
DER DE MED FLEST STEMMER PÅ DEN AKTUELLE MÅNEDEN
VINNER JUVEL RANK FOR DE 30 NESTE DAGENE!

GI DIN STEMME HER:
https://minecraft-mp.com/server/153327/vote/

Alle har en mulighet til å vinne ved å stemme på vår server! Men hvorfor er dette med stemmer så utrolig viktig for Vestlandet? Dette handler om å nå ut til flest mulige Minecraft spillere. Det er faktisk slik at din stemme kan utgjøre en forskjell! Ved å stemme på Vestlandet så vil vi oppnå høyere rangering på stemmelisten. Desto høyere på den listen vi er desto mer synlig via Google søk vi er. Det er heller ikke til å legge skjul på at spillere helst velger de som virker populære, og da er det gjerne de med flest stemmer som tiltrekker seg flest spillere.

Per i dag så er det slik at alle som stemmer på Vestlandet vil motta noe i gjengjeld som kan brukes på vår server. Vi har også et system som er community basert, det vil si at dersom stemmeantallet den dagen oppnår 50 stemmer vil alle som er pålogget serveren når det skjer motta ting du kan bruke i spillet. Sistnevnte kalles voteparty, altså en stemmefest.

Voteparty
Som nevnt over vil en stemmefest skje så snart det totale antallet når 50 stemmer. Hva man mottar er forskjellig for hver gang, og det er alltid like spennende. Det skal jo innrømmes at det ikke alltid er like bra. Her kan du motta alt fra beacons til jordblokker.

Du kan sjekke hvor mange stemmer det er igjen før det blir en stemmefest ved å skrive /vp eller /voteparty.

Månedens vinner
Hver måned trekker vi en vinner blant de som har gitt flest stemmer i løpet av måneden. Om det er flere som har like mange stemmer så vil det trekkes tilfeldig av serveren. Tidligere har det vært slik at jeg måtte gjøre dette manuelt, men vi har utviklet et stemmesystem som tar for seg dette automatisk. Per nå har vi kun månedskonkurranser, men vi vurderer også om vi skal begynne med flest stemmer per uke også. Månedens vinner blir trukket automatisk hver måned på den aller første dagen klokken 18:00.

Det er også nå mulig å sjekke topplistene på serveren ved å bruke /ts [uke|måned|år].

Ønsker du juvel rank uten å måtte stemme? Dette kan fås kjøpt her: http://butikk.vestlandetmc.no/

Stemme button
For de som vil føle seg ekstra dedikert til å stemme på Vestlandet så er det altså nå mulig å kjøpe sin helt egen stemme button du kan feste på din genser! Denne kan kjøpes i vår merch butikk på https://www.vestlandetmc.no/forum/index.php?pages/merch/#!/


1596562774014.png


Denne koster 60 kroner + frakt og inneholder 5 buttons.

Med dette vil jeg også påpeke at Vestlandet tjener ingenting på det som blir handlet i vår merch butikk. Alt som finnes der inne er kun for moroskyld, for hvor gøy er det ikke å eie merch fra Vestlandet?