• Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

INFO Bugfiks på Vestlandet

Baktus_79

Eier
Forumleder
#1
1614456741227.pngDisse krypdyrene er noen kjedelige skapninger, og spesielt når de krabber inn fra alle forskjellige vinkler til kjernekoden i mange av våre plugins. En enkel bugspray er ikke alltid like effektiv mot disse datamaskinkrypdyrene, men vi kan alltids spore de opp å dra de ut derfra!


TRADE
Dette er en plugin som har slitt en stund. Til tross for mange tilbakemeldinger til utvikleren har det ikke vært særlig til respons eller velvilje til å rette opp feilene som har blitt rapportert. Den har lenge drevet med duping på GriefPreventions claimblocks, og var også årsaken til at dette ble fjernet i sin tid. Nå i nyere tid viser det seg at flere ting begynner å skrante, deriblant bytting av penger. Pengene ville da dupe seg der mottageren fikk penger og avsenderen ble ikke trukket.

Dette har vi nå fikset ved å legge inn en helt ny trade plugin. Den nye fungerer på akkurat samme måte som den forrige, men den vil ikke tre i kraft før etter restarten klokken 3:00 i natt.


UTLEIE CLAIMS
I 2 - 3 dager nå har jeg vært i dialog med utvikleren av claimsystemet, og vi begge har jobbet mot å fikse utleie problematikken der utleieren ikke fikk penger men leietageren ble trukket. Dette er nå fikset og testet ok! Dette vil også tre i kraft etter restarten klokken 3:00 i natt.

Viktig å påpeke til de som allerede har gjort et forsøk på å leie ut claims:
Slett de claims som har vært utleid og fjern utleieskilt. Lag de på nytt og alt skal fungerer som det skal.