• Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

INFO Juleverksted!

Baktus_79

Eier
Forumleder
#1
juleverksted.png


FØRSTKOMMENDE SØNDAG 29.11 VIL VI PÅ
VESTLANDET ARRANGERE JULEVERKSTED!

Som overskriften tilsier vil vi arrangere et juleverksted på søndag 29.11, på selveste første advent! 2020 har virkelig gått fort til tross for alle utfordringene verden har stått ovenfor, og nå er altså julen 2020 rett rundt hjørnet.

Hva går dette ut på?
Dette handler ikke om påmeldinger eller konkurranser, men å gjenskape julestemningen på Vestlandet. Derfor vil det på søndag bli klargjort et stort område som skal være til disposisjon for alle spillere på Vestlandet. Vi deler opp området i store plotter slik at hver enkelt spiller som deltar på juleverkstedet får muligheten til å lage sitt bygg som oser av jul. Vi ønsker at det skal fokuseres på å lage en juleby, og alle kan være med å bidra på sin måte.

Inne i området:
  • Du vil få tilgang på kreativ modus slik at det ikke blir en kamp om å finne ressurser til å bygge det du har lyst til å bygge.
  • Du vil få tilgang på fly.
  • Du vil få ditt eget område inne i byen slik at ingen andre kan ødelegge for deg.

Hvor lenge holder vi på?
Juleverkstedet vil pågå helt til søndag 20. desember, så det haster ikke med å delta. Vi ønsker at dette skal vare såpass lenge at spillere kan være med når det passer de, men det må skje før selve julaften er her.

Når vi er ferdig, hva skjer da?
Selve julebyen vil bli lagt ut for nedlasting for alle, og den vil bli stilt ut for alle Minecraft spillere i verden. Alle som har deltatt med å bygge byen vil få sitt navn nevnt når julebyen blir vist frem!

Bli med oss å skap den beste julebyen Minecraft miljøet aldri har sett maken til! Vis frem din enorme kreativitet! Det handler ikke om å bygge det aller fineste, det handler om å delta og ha det kos sammen med alle andre. Dette er ment som et hyggelig arrangement, og jeg kan trygt si at jeg selv er langt fra en god bygger, men jeg skal være med likevel!

Håper vi sees i byen!
Mer informasjon om hvor og hvordan kommer i løpet av lørdagen.
 

Baktus_79

Eier
Forumleder
#2
Ho ho ho, alle sammen!

I morgen er det tid for Juleverksted! Vi har plukket ut et område vi skal holde arrangementet, og her vil vi beskrive hvor, hva og hvordan dette skal foregå.

1606592245416.png


Bilde ovenfor er ikke bare en artig liten julehilsen, men det er eksakte markeringen av det totale område vi har å bygge på. Området kan bli sett på http://kart.vestlandetmc.no på koordinat X: 11300 Z: -10550. Alle og enhver er hjertelig velkommen til å være med oss for å bygge den store julebyen.

Prosedyre
Hvordan dette skal fungere står i den aller første posten ovenfor denne, men det vi ikke har fortalt noe om er hvordan du som spiller kan beskytte dine områder, hvordan du får creative og noen retningslinjer for hva som er greit.

Beskytte ditt område
Selve området består av et stort claim som er kontrollert av oss, men innenfor claimet har du muligheten til å claime på normalt vis om du ønsker å beskytte din kreasjon/område. Om du ikke har nok claimblocks kan vi være behjelpelig med å opprette ett for deg.

Kreativ modus
Alle som går innenfor dette store område vil automatisk få tildelt kreativ modus. Når du er i kreativ modus vil du også automatisk motta fly. Husk: Dersom du flyr høyt og utenfor området vil du falle ned til bakken fra stor høyde. Dette kan bety at du dør, så vær forsiktig!

Inventory
Når du er innenfor claimet med kreativ modus vil du ha et eget inventory for dette. Det betyr at når du passerer grensen for det store område vil du få et nytt inventory som gjelder innenfor området. Dersom du forlater området vil du få tilbake ditt vanlige inventory, og mister det andre. Det samme vil skje andre veien.

En viktig ting du må tenke på er at dersom det blir voteparty eller andre typer for premier så er det viktig at du ikke er innenfor området. Om du er det vil disse godene havne i feil inventory.

Retningslinjer
Det er artig og gøy med ekstra tilganger som kreativ modus og fly, men husk at vi respekterer alle som bygger på området. Alle de vanlige reglene gjelder selvsagt her inne, men i og med at det ikke er lagt opp til plotter så skal vi ikke gå rundt for å ødelegge andres byggverk. Griefing som ellers ville vært lov utenfor det store området vil ikke gjelde her. Du har ingen behov for å stjele eller fjerne blokker fra ett annet byggverk!

Her inne bruker vi sunn fornuft da vi KUN er på området for å hygge oss i fellesskap. Plagsomme spillere som ikke klarer å forholde seg til våre retningslinjer vil bli utestengt fra området. Brudd på regelverket vil selvsagt gjelde som vanlig.


Warp til område
Det vil bli opprettet en warp til område. For å komme seg dit bruker du /warp juleverksted eller velge Juleverksted fra /warp menyen.

Har noen spørsmål vedrørende Vestlandet eller spesifikt Juleverkstedet så ta gjerne kontakt med oss!
Håper vi sees på juleverkstedet!