• Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

INFO Vestlandet 1.13 >> Del 3

Baktus_79

Eier
Forumleder
#1
1534340710387.png


Heisann alle spillere på Vestlandet!
Vi har i lang tid ventet på at Minecraft 1.13 skal bli klar og fungere som en fullverdig server. Per i dag så er det en stor risiko ved å bruke Spigot 1.13 som en fullverdig Minecraft server som er offentlig og som blir brukt seriøst.

Når det er sagt har vi hatt en test server gående på 1.13 nå siden Minecraft 1.13 ble sluppet til massene, og så langt ser det veldig lovende ut. Jeg kjenner til alle farene ved å benytte meg av server applikasjonen på nåværende tidspunkt, men vi har kommet til en beslutning at vi ønsker å ta denne sjansen.

Til alle dere spillere som ikke klarer å vente lengre, vi slipper Vestlandet 1.13 i nær fremtid. Lanseringsdato vil bli publisert i løpet av uken!

Hvorfor gjør vi dette så tidlig?
Det blir jo lagt merke til at folk er veldig utålmodig og ønsker sterkt at 1.13 skal bli klar. I tillegg til dette føler vi at det er en god sjanse for at alt vil fungere knirkefritt. Nå er det sånn at spillere har gått lenge nok å ventet uten å kunne begynne på noen av prosjektene sine fordi det er en fare for at vi snart skal over på 1.13 uansett.

Vestlandet 1.13 vil i starten fungere på minimale plugins. Det vil si at kun de plugins vi ser som nødvendige for at serveren skal fungere vil være implementert. Resten vil komme så snart de blir oppdaterte til 1.13.

Funksjoner spillere vil savne i starten:
  • Towny vil komme kort tid etter lansering
  • Auction House (/ah)
  • XP til flasker
  • Gates / Bridges
  • Votenøkler
  • Dynmap
  • Kistebutikker
Dette er vel de tingene som folk legger sterkest merke til ved lansering.
Det vil være flere ting, men de fleste plugins vil være på plass etterhvert som Spigot 1.13 blir mer stabil.


Når Vestlandet 1.13 slipper blir det desto mer viktig at man sier ifra til staff om bugs!

Ha en fortsatt strålende dag alle sammen!
Ny oppdatering vil komme om kort tid :D


NB: Kartet på 1.12.2 vil bli nedlastbart etter resetten, så om du ønsker å finne tilbake igjen til byggene/plassen din er det viktig å notere ned koordinatene!