• Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

INFO Vilkårlige kister med bra loot!

Baktus_79

Eier
Forumleder
#1
1606755723682.png


I anledning desember og at vi ønsker å gjøre noe mer gøy for spillere på Vestlandet har vi nå satt inn en ny funksjon som jeg tror mange av dere vil sette stor pris på. Nå og da vil serveren automatisk sette inn en kiste på kartet, men det vil aldri være på samme plass. Koordinaten kisten blir plassert på vil være forskjellig fra gang til gang, og det er ingen av oss som vet hvor den vil dukke opp.

Kisten kan inneholde hva som helst, det vil si at det kan være noe som er utrolig bra og det kan også være noe som er utrolig kjedelig.

Kisten og når det skjer
Når kisten blir spawnet på kartet vil den være tilgjengelig for alle. En melding vil dukke opp i chatten som sier hvor den er. Da er det den raskeste av dere som vil få tak i kisten aller først, og nå er det også slik at det er kun EN spiller som kan få tak på den. Så snart den er åpnet vil kisten forsvinne.

Kisten vil ikke bli der for alltid, og man har maks 30 minutter på seg til å finne den før den blir borte av seg selv. Om noen av dere finner den vil det bli annonsert i chatten.

Blir du den heldige som finner en av disse kistene først? Jeg ønsker dere alle lykke til på jakten etter kisten!