Senger i Nether vil ikke lenger eksplodere

Etter at vi gikk over til 1.16 så ble vi møtt med en god del nye blokker i nether som blant annet netherite. Per nå så er netherite noe som i utgangspunktet skal være “sjeldent” og verdifullt, men som mange av dere har forstått så sprenger jo senger i nether om den brukes.

Dette gjør det veldig enkelt å grave seg fort igjennom nether, for deretter å skaffe seg netherite. Jeg er ganske sikker på at mange av dere vil nok bli skuffet over denne oppdateringen, men jeg tror også mange av dere vil forstå avgjørelsen. Det å skaffe seg feks tnt istedet for senger er langt vanskeligere, for senger er jo så lett tilgjengelig. Jeg synes dette med eksploderende senger i nether var et morsomt stunt fra Mojang i alle år, men nå som nether har blitt som det har blitt så har jo senger en stor funksjon, og bør etter mitt syn bli fjernet.

Jeg har alltid sagt at jeg ikke er noen stor fan av å fjerne funksjonalitet fra et spill som er ment for å være der, men akkurat dette med eksploderende senger har ingen funksjon bortsett fra å forvirre nye spillere.

Vi har derfor utviklet en plugin som vil forhindre sengene i å eksplodere!

Vil sengene ha en funksjon i nether?
Ja, sengene vil faktisk ha en bedre funksjon i nether nå som vi har fjernet eksplosjonen. Det er jo ikke natt og dag i nether så det er liten hensikt i å sove i sengene, så det har vi ikke lagt til. Det vi derimot har lagt til er at dersom du nå prøver å legge deg i en seng vil du sette et bedhome i stedet.

Dette vil tre i kraft i løpet av dagen eller ved neste restart som skjer i natt klokken 3:00.

0 Comments
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer