Regler på Minecraft server

 1. Det er ikke lov å claime i nærheten av andre uten tillatelse fra eieren. Claim minst 200 blokker unna. (199 er IKKE 200 )
 2. Det er ikke lov å reklamere for andre servere, å snakke om eller skape en diskusjon om andre servere. Dette gjelder for både Discord og Minecraft servere! Å linke til områder som har direkte tilknytning til andre servere er ikke lov, og blir beregnet som reklamering! Gjelder både i public chat og DM (/msg)
 3. Det er ikke lov å lyve til eller om staff.
 4. Det er ikke lov å krangle med staff. En avgjørelse er endelig og skal respekteres. Det er lov å være uenig, men diskusjoner skal ikke foregå i public. Husk: Staff har siste ord!
 5. Det er ikke lov å benytte seg av mods eller hacks som gir deg ekstra fordeler. Eksempler: X-ray, kart med radar, fly, osv. Optifine er godkjent!
 6. Det er ikke lov å utnytte feil/glitch på serveren. Dersom dette blir oppdaget skal dette rapporteres til stab umiddelbart.
 7. Det er ikke lov å plage andre spillere. Blir du bedt om å forlate et område så må du respektere spilleren! Man skal alltid vise generell respekt for alle spillere uansett historikk. Er det saker mellom to spillere om ikke lar seg løse, ta heller kontakt med et staff medlem for hjelp. Spillere er på Vestlandet for å ha det gøy.
 8. Det er ikke lov til å scamme andre spillere for å lure til seg for eksempel arbeid, in-game stuff eller in-game penger. Bryte en avtale, rename et item (f.eks cave spider spawner til skeleton spawner ) for å selge til høyere pris o.l resulterer i straff.
 9. Det er ikke lov til å drepe andre spillere som ikke befinner seg i PvP. Dette innebærer ved hjelp av feks lava eller spawne frem mobs i nærheten av en spiller i den hensikt å drepe en spiller. I PvP modus må en selv sikre seg.
 10. Det er ikke lov å true eller baksnakke andre spillere.
 11. Det er ikke lov å utgi personlige opplysninger om andre spillere.
 12. Det er ikke lov å lage upassende byggverk, tegn eller skilt som kan være støtende for andre. Eksempler på dette kan være å lage religiøse elementer som er av negativ betydning (djevelens tegn/opp-ned kors) eller hakekors.
 13. Det er ikke lov å lage AFK maskiner som kan gi deg mer ontime! Merk: Dette gjelder kun på survival.
 14. Det er ikke lov å ha upassende navn eller skin på serveren.
 15. Det er ikke lov å mase på staff. Send heller en privat melding på Discord.
 16. Det er ikke lov å benytte seg av upassende ord eller snakke om upassende temaer på serveren. Upassende ord kan for mange være individuelt, men her gjelder det å bruke sunn fornuft. Upassende temaer gjelder også alt som omhandler rusmidler, alkohol og tobakk. Hold chatten vennlig. Husk, dette er en server som skal være egnet for alle aldre og da må vårt språk være tilpasset barn! Krangling og større diskusjoner mellom to spillere skal foregå på en annen arena. Vi ønsker en vennlig server.
 17. Det er ikke lov til å spamme ord og/eller setninger i chatten. Det er heller ikke lov til å benytte seg av unødvendig mye caps/store bokstaver. Bruk sunn fornuft av hva som egner seg. Vi holder chatten ren og koselig for alle!
 18. Det er ikke lov til å drive salg på Vestlandet mot ekte penger! Dette skal ikke forekomme og vil resultere i konsekvenser!
 19. Det er ikke lov til å lage redstone klokker som går kontinuerlig. Vet du ikke hva en redstone klokke er kan du ta en titt på denne nettsiden https://minecraft.gamepedia.com/Mechanics/Redstone/Clock_circuit
 20. Det er ikke lov til å benytte seg av alternative/ekstra brukere på Vestlandet. Dette gir ekstra fordeler utover det andre spillere har muligheten til blant annet ved å skaffe seg ekstra premier, mer penger ol. Med alternativ/ekstra bruker mener vi at du ikke kan spille med flere brukere, at flere spiller på Vestlandet fra samme sted/IP er selvsagt lov.
 21. Det er lov å griefe/stjele om du klarer det. Dette gjelder både på claim og uclaimet område. Et tips: Gi kun trust til spillere du faktisk stoler på. Også viktig å huske på at plaging (ref. punkt 7) ikke er lov! Ved gjentatte grief/ødeleggelser hos samme person går som plaging, og ødeleggelser som er veldig tydelig plaging (eksempler på plaging: Sette lava rundt et claim, bygge store murer eller plassere en masse blokker rundt et claim/område)
 22. Det er lov å drepe andre spillere som er i PvP modus! Se punkt 7 vedrørende plaging og punkt 9 vedrørende dreping av spillere i PvE.
 23. Det er lov å ha store farms, men oppdager vi at de skaper lag vil den bli fjernet.
 24. Items, dyr , mobs, villagers og eventuelt andre ting som blir borte på Vestlandet i form av en glitch, server feil, eller at spilleren blir tatt for hacks vil ikke bli erstattet. Vi tar ikke ansvar for ting som blir borte.