Ny nettside

Vi har kun for noen få minutter siden lansert en splitter ny nettside, og dette innebærer at alt som var på forumet nå er borte. Forumet begynte å bli gammelt og håndterte ikke nye standarder som dukket opp i den tekniske verdenen, og som sikkert mange av dere la merke til så var ikke den gamle nettsiden helt frisk. Flere av dere slet med e-poster som aldri dukket opp, og mange fikk feilmeldinger av ulike årsaker.

Flere gode løsninger er satt på plass, blandt annet gode løsninger for selv å ha kontroll på hva slags data som blir lagret om deg. Vi har forsøkt å sette GDPR i førersetet når vi satte opp denne nettsiden på nytt.

Funksjoner på den nye nettsiden for dere brukere:

  • Du kan fremdeles lage bruker på nettsiden.
  • Man kan legge igjen kommentarer på nyheter o.l.
  • Brukeren kan sende søknad for opphevelse av urettmessig utestengelse, gjennom support.
  • Sende forslag til forbedringer gjennom support.
  • Sende feil/bugs eventuelle andre spørsmål gjennom support.

Alt er ikke helt på stell riktig enda, er flere linker som må endres rundt omkring da alt er endret fra slik det var tidligere.

Nå gikk vi bort i fra forum da vi innså at dette ikke er i bruk annet enn å legge igjen forslag eller søke om opphevelse av utestengelse / søke om stab rolle. Ellers ble den kun benyttet som en informasjonskilde over det som skjedde på Minecraft serveren og ellers generelle Vestlandet nyheter. Denne nye nettsiden vil være mye renere og mer oversiktlig enn den gamle, da selve forum delen er borte. Mindre å holde styr på, og lettere å finne frem til diverse artikler.

Husk at alle har nå mistet sine brukere, og dersom du ønsker å ha en bruker på nettsiden må du lage en ny. Om du kun er her for å lese hva som skjer på Vestlandet så trenger du ikke en bruker.

4 Comments
Eldst
Nyest Flest Stemmer
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
MagaakeFTW
3 måneder siden

Savner forumet ettersom det var en fin plass å finne ut hva folk vil skal bli bedre på serveren, og så kom vi fram til hva som kan bli gjort annerledes. Holdte meg veldi oppdatert når det var snakk om økonomi på serveren ettersom jeg brydde meg veldi om det temaet

blackis99
3 måneder siden

litt trist at det gamle forumet forsvant da.. men noen ganger må vel det gamle ut og noe nytt inn!

Ligger det gamle forumet arkivert noen sted? lå en del guider etc der som hadde vært kjekt å hatt tilgang til ^^