Safarinett

På Vestlandet har vi noe som kalles Safarinett, en slags Pokemon ball du kan fange alt du kan tenke deg. En fantastisk måte å ta med seg dyr eller mobs hjem til basen eller en annen plass. Du kan til og med fange de i safarinettet og selge de på AH eller i en kistebutikk med eller uten dyr/mobs. Ja, villagers går også inn i disse safarinettene.

Man kan ikke bruke safarinett i claims uten trust av eieren slik at folk ikke kan stjele dyrene deres hvis dere har claimet, og det skal heller ikke være mulig å bruke dem på annen beskyttet jord som i for eksempel spawn.

VIKTIG: Safarinettet vil bli ødelagt av å endre navn på det i en ambolt og det vil bli ødelagt av å bruke det i en dispenser.

Det finnes to forskjellige typer Safarinett og man kan lage begge to i et vanlig craftingtable:

Engangsbruk – Kan bare brukes en gang før den går i stykker

Gjenbrukbar – Kan brukes uendelig mange ganger