Kart er nå tilgjengelig

Da føler vi det er på tide å aktivere noe av det som har vært ettertraktet på Vestlandet, onlinekart på nettet! For de av dere som ikke har hørt om dette tidligere så betyr dette at hele verdenen på Vestlandet ligger som et slags Google Map på nettet som kan brukes til å utforske verdenen. Kanskje det er et spesifikt biome du er ute etter? Det kan du finne på kartet, inkludert koordinatene til der det befinner seg. Spillere vil også være synlig på kartet som standard, men ved hjelp av kommandoene nedenfor kan du fjerne deg selv fra kartet.

For de av dere som har brukt dette tidligere på Vestlandet så bruker vi ikke lengre Dynmap for håndtering av kartet. Fremgangsmåten er delvis lik, kommandoen er annerledes.

Kommandoer

/kart hide – Skjul deg selv på kartet.
/kart show – Bli synlig på kartet.

Bruker du usynlighetspotion vil du også bli skjult fra kartet.

Nettside: http://kart.vestlandetmc.no

På sikt vi vi se på muligheter for å eventuelt vise byer på kartet, warps, dødslokasjoner, osv.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar