Nye Community Pakker i vår nettbutikk

Community Pakker i vår nettbutikk er forskjellige pakker du kan kjøpe som vil være til fordel for alle spillere på serveren. Vi har flere unike valgmuligheter, og vi får stadig flere pakker som vil være noe som booster spillegleden for alle! Nå har vi kommer med 2 nye pakker der du har muligheten til å aktivere keep inventory i 5 dager og et communitykit i 3 dager.

Besøk vår nettbutikk for mer informasjon vedrørende de nye pakkene:
https://butikk.vestlandetmc.no

All inntekt som kommer til Vestlandet er øremerket Vestlandet og dens utgifter. Hos oss skal du alltid være trygg på at pengene ikke blir brukt på personlige ting eller innkjøp som er urelevant for Vestlandet, det er heller ingen av oss som mottar penger privat. Vi er avhengig av inntekt for at Vestlandet skal holde seg gående!

Er du på vår Discord og har kjøpt noe i nettbutikken? Da må du fortelle oss dette slik at vi kan gi deg vår VIP rank som alle våre kunder mottar fra oss, uansett størrelse på kjøp.