AuctionHouse og BanFromClaim

Vi har minst en dårlig nyhet i dag, og et par gode, og da er det vel like greit å rive av plasteret som holder på plass den dårlige nyheten.

AH eller AuctionHouse som det heter, har dessverre nådd det de aller fleste plugins der ute når på ett eller annet tidspunkt i dens levetid, og det er å bli forlatt eller at utvikleren mister motivasjon. Vi er altså nå her med AuctionHouse, og vi har vel strengt tatt sett det en liten stund, men nå er det såpass ille at vi ikke ser en annen mulighet for å velge en erstatter. AuctionHouse bruker i dag ca 50% av Paper serverens ressurser, noe som går utover dere spillere. Dere har sikkert kjent at det lugger litt nå og da uten at TPSen dropper? Ja, det mistenker jeg er pga AuctionHouse.

Dette har skjedd i overgangen til 1.17.x, og det har ikke vært et problem tidligere. Flere ting har begynt å svikte på AuctionHouse over tid, dere har sikkert allerede lagt merke til at begrensningen av items ikke har vært helt optimalt på en god stund. Dette er som følge av at pluginen har begynt å tape kvalitet.

Den gode nyheten vedrørende AuctionHouse er at jeg har funnet en erstatter som jeg har testet siden i går, og den virker veldig lovende. Dette betyr at vi skal kvitte oss med den pluginen vi bruker nå, og derfor er det svært viktig at AuctionHouse blir tømt for items.

AUCTIONHOUSE (/AH) VIL BLI FJERNET NÅR DEN ER TØMT FOR ITEMS, DERSOM DEN IKKE ER TOM INNEN TORSDAG KL 12:00 VIL DET SLETTES OG FJERNES. ITEMS SOM BLIR BORTE VIL IKKE BLI ERSTATTET!

Så snart AH blir fjernet vil vi sette inn vår erstatter. Denne vil fungere på samme måte som den vi allerede hadde + en god del andre flotte funksjoner.

Funksjoner

  • Kjøp items slik som tidligere med /ah. (Se andre og tredje bilde i rekken over)
  • Selg på samme måte som tidligere med /ah sell [pris].
  • Auksjoner bort items og la spillere gi bud med /ah bid [startpris]. (Se fjerde bilde i rekken over)
  • Kategorisert meny. (Se bilde 1 i rekken over)
  • Rank basert antall ruter vil igjen fungere.
  • Ellers samme system ved expired items.

BanFromClaim

Jeg har lagt til en ban all funksjon i BanFromClaim. Dette betyr at spillere nå kan utestenge alle spillere fra sitt claim slik at de kan være sikre på at den forblir privat uten at folk skal forstyrre.

  1. Stå i ditt claim
  2. Skriv /bfcall

Du kan lett sjekke med /bfclist om ditt claim er i ban all modus eller i normalt modus. For å åpne ditt claim for andre spillere i gjen skriv /bfcall igjen.

0 Comments
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer