PLAN International – TV-Aksjon NRK

TV-aksjonen NRK har vært arrangert hver eneste høst siden 1974 og regnes som verdens største dugnad. Vestlandet ønsker i år å ta del i innsamlingen, og vi ønsker å sette fokus på årets tema.

Årets TV-aksjon går til Plan International Norges arbeid mot barneekteskap i de landene som har de største problemene relatert til dette: Bangladesh, Nepal, Malawi, Mali og Niger. Vestlandet ønsker å ta del i bekjempelsen får at barn, unge og eldre får opplæring i jenters rettigheter og i likestilling og at lovverket skal beskytte barn fra å bli giftet bort.

Vi har derfor opprettet en innsamlingside gjennom Plan International der vi kjører egen innsamling frem til og med 31.10.2021. Alle pengene som blir donert til denne nettsiden går direkte til Plan International og ikke gjennom oss. Dermed kan alle være sikre på at pengene går til riktig formål. Mer om årets innsamling kan du lese om her: https://blimed.no/

Vi ønsker å samle inn så mye penger vi bare klarer for at barn skal få en tryggere hverdag. Ønsker du å gi et bidrag gjennom vår innsamlingside gå hit: https://innsamling.plan-norge.no/team/vestlandetmc

Har du gitt et bidrag gjennom vår innsamlingside vil du få en rank på serveren og Discord som kalles “PLAN”.

PLAN rank på serveren

  • Vil vise [PLAN] etter navnet ditt. (Vil være med deg ut november)
  • Du får tilgang på alle chatfeelings pakkene fra nettbutikken.
  • Gir du mer enn 150 kroner får du en gullnøkkel av oss. (KUN 1 per spiller)

Om du gir et bidrag et det viktig at du skriver navnet på din Minecraft bruker på “Visningsnavn” og eventuelt navnet på din Discordbruker i “Legg igjen en beskjed” dersom du vil ha rank og eventuelt gullnøkkel. Viktig at man også ikke krysser av for “Skjul navnet mitt på innsamlingsiden”, det er visningsnavnet som blir synlig. Vær obs på at dette vil bli offentlig og synlig for alle. Dette er selvsagt helt valgfritt men for at vi skal vite hvem som har gitt et bidrag må vi gjøre det på denne måten. Det er selvsagt lov å donere anonymt, men da går man også glipp av rank og gullnøkkel. Se bilde under.

Gi ditt bidrag https://innsamling.plan-norge.no/team/vestlandetmc

0 Comments
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer