PLAN International – Oppdatering

Perioden for donasjon til PLAN gjennom Vestlandet er for denne gang over, men det er ingenting i veien for å fortsette å gi penger gjennom den samme siden som tidligere. Selv om tiden er ute er det fortsatt mulig å donere, men dog da vil man ikke motta noe fra Vestlandet. Årsaken til å donere til PLAN er jo for å hjelpe de som er i nød og trenger hjelp til å få en bedre hverdag, og til alle dere som har bidratt, TUSEN TAKK for at du har gitt et barn sjansen til et bedre liv!

Gjennom Vestlandets donasjonside hos PLAN har spillere gitt hele 1’941 kroner!

Gjennom TV-aksjonen ble det samlet inn totalt 243’310’609 kroner!

Til de av dere som har mottatt PLAN rank på Vestlandet, bær det med stolthet, rak i ryggen og brystet frem.

0 Comments
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer