Månedens Vestlending – Oktober 2021

Nå som stab møtet er gjennomført og atter en ny måned har passert er det på tide å annonsere den nye Månedens Vestlending!

Som alltid er det vanskelig å kåre en vinner da det er så mange av dere som virkelig fortjener å bli presentert som månedens Vestlending. Ikke bare er det en dum pris som tildeles hvem som helst, men den som skiller seg ut blant spillerne og er med på å skape et godt miljø for alle de andre spillerne. Denne månedens Vestlending gir mye av seg selv og ikke bare er han en som hjelper de spillere som trenger hjelp, men han er også inkluderende og sørger for at alle føler seg velkommen. Han tar gjerne en prat med deg på Discord sammen med mange andre, blid og hyggelig rett som det er.

Månedens Vestlending er ingen ringere enn Elliot_Potato

Elliot_Potato har dermed mottatt følgende premier:

  • 15’000 kroner
  • Gullnøkkel

Gratulerer så mye med månedens Vestlending!

0 Comments
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer