CommunityPakker og Minecraft 1.18

CommunityPakker

Vi har gjort noen små endringer i nettbutikken ved våre CommunityPakker, pakkene som vil være noe som er til hjelp for alle spillere på Vestlandet dersom noen kjøper en av disse pakkene. Det kan være alt fra å skru av phantoms til flere homes. Men vi ser jo at dette er veldig populære pakker og de blir kjøpt til stadighet.

99 kroner kan være dyrt for mange, og så mange ganger som dette blir kjøpt ønsker vi heller å sette ned prisen noe for de som gjerne vil kjøpe i lengre perioder. Vi har derfor lagt inn muligheten til å kjøpe forskjellige varigheter på pakkene, med noe reduserte priser for lengre perioder.

Dette er slik Keep Inventory ser ut per nå og man kan nå velge antall dager for hvor lenge denne pakken skal være aktiv for spillerne. Det er fremdeles mulig å kjøpe flere ganger slik at dagene legges til. Dvs kjøper du 2 stk 30 dager så betaler du 998 kroner for 60 dager.

CommunityPakkene kan du se her: https://vestlandetmc.no/butikk/product-category/community-pakker/

Minecraft 1.18

Nå begynner det å røre seg hos Mojang når det gjelder neste versjon Minecraft, altså 1.18. Det er riktig nok ikke lenge siden vi gikk over til 1.17.1, men som vi alle ble fortalt den gangen så var dette første del av den store caves og mountains oppdateringen til Mojang. Nå er det snart på tide med del 2 av denne oppdateringen, og jeg må si jeg gleder meg til å se hvordan dette blir.

Dette blir ikke et langt innlegg om Minecraft 1.18, men jeg ønsker bare å informere alle om hvor nærme vi er en overgang og når vi forventer at 1.18 slippes av Mojang. Minecraft 1.18 pre-release 1 er allerede ute. Dette betyr at Mojang er veldig nærme en lansering, noe som forventes å skje i begynnelsen av desember.

Vestlandet skal ikke over på 1.18 i desember eller januar! Vi kommer tilbake med mer informasjon vedrørende dette på et nærmere tidspunkt, men per nå trenger ingen å uroe seg for at det vil skje veldig snart.

0 Comments
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer