God Jul! 2021

Kjære alle spillere på Vestlandet, alle venner, alle fra Minecraft miljøet, alle servere og ikke minst alle i stabteamet.

I denne meldingen ønsker jeg å uttrykke noen gode tanker til alle dere der ute som er med på å bidra til at det norske Minecraft miljøet har blitt som det har blitt. Da jeg startet med Minecraft servere helt tilbake til begynnelsen av 2015 så hadde jeg absolutt ingen anelse om hva som ventet meg. For et samhold dere! Det er noe som alltid har imponert meg aller mest i alle disse årene, det samholdet som finnes, og det spiller ingen rolle hva slags alder man har, det gode samholdet er overalt uansett hvilket community man besøker.

Den dag idag er det flere spillere jeg hadde på min server for 6/7 år siden som fremdeles kommer på besøk eller er aktivt på Vestlandet. Det i seg selv er jo helt utrolig! Jeg møter stadig på mange gode mennesker der ute, ikke minst det gode samarbeidet mange av de norske serverne har. Selv om vi er “konkurrenter” er det mange av oss som hjelper hverandre.

Minecraft communitiet i Norge er helt unikt og jeg angrer ikke på noe! Det arbeidet både meg selv og teamet legger ned for Vestlandet er av ren kjærlighet for Minecraft og det samholdet vi skaper sammen med dere spillere.

Med dette sagt ønsker jeg dere alle en riktig god jul! Kos dere mye i gjennom julen med masse god mat, flotte pakker og den gode julestemningen!

Abonnere
Varsle om
0 Comments
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer