Enhanced Plus / VestPack

Vestlandet har lenge hatt en egen texture pack som tillater design av egne items eller andre forbedringer vi føler vil bidra til en bedre opplevelse. VestPack er ikke ment for å erstatte eksisterende texture packs eller vanlige items, men den skal gi spillere nye items som ikke allerede eksisterer på Minecraft.

Fra og med neste uke til det være tilgjengelig spesielle items som blant annet vil få sin plass i gullkassen, i tillegg til at vi skal ha en intern diskusjon der vi skal finne ut av om dere skal få crafte disse eller ikke. Men uansett utfall så anbefaler vi at alle spillere på Vestlandet tar i bruk VestPack, ellers vil man gå glipp av en god del ting man ellers ikke ville fått glede av. Et godt eksempel på dette er våre egne musikk plater som man kan få tak på. Dersom du ikke har VestPack aktivert vil du ikke høre noe som helst.

Last ned Enhanced Plus / VestPack her: https://www.vestlandetmc.no/enhanced-plus/

Musikk plater som er tilgjengelig gjennom VestPack:

 • SirMaxin – Reunion
 • Ahrix – Nova
 • Sketa – Underneath My Skin
 • Dastic – Lost Art
 • Deekey – Its Love
 • Dropgun – Fire Blazing
 • Dropgun – Somebody
 • DUX – Hold On
 • GSPR – Nightfall
 • Iceleak – Wavy
 • Bensound – Summer
 • Bensound – Memories
 • Extenz – Summer Memories
 • Unknown Brain – Perfect 10

Nye våpen / verktøy

Fra og med neste uke vil disse bli items en spiller kan få tak på hos oss.

Anbefaler på det sterkeste at alle benytter seg og aktiverer VestPack, en texture pack vi vil fortsette å utvide i tiden fremover. Følg med på nye oppdateringer som vil bli annonsert både her og på Discord.

1 Comment
Eldst
Nyest Flest Stemmer
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Scalier
3 måneder siden

Dette blir stilig 😉