Mojang kontoer blir deaktivert i mars

Du husker kanskje for en god stund tilbake at Mojang åpnet for at spillere verden over kunne migrere sin Minecraft Mojang konto over til Microsoft sitt X-Box system. Nå har Mojang kommet ut med beskjeden om at nå er det siste mulighet for å flytte over sin konto før du ikke kan logge på med din gamle Mojang konto.

Perioden for at spillere av Minecraft frivillig kunne overføre sin konto er snart over, og dersom du ikke overfører din Mojang konto innen 10 mars så vil du ikke kunne logge på Minecraft før dette er gjort. Ikke nøl med å få dette gjort, og desto tidligere desto bedre, slik at du slipper å gå å tenke på dette.

Trenger du hjelp med overføringen kan du gjerne ta kontakt med oss i team Vestlandet, så skal vi gjøre vårt beste med å hjelpe deg på vei.

0 Comments
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer