Tell dyr og mobs enkelt i 3×3 chunks

På Vestlandet har vi flere begrensninger som er med på å forebygge heng/lagg på serveren. Dette har selvsagt alltid vært et vanskelig tema å diskutere, for det er ikke bare å starte opp en server og regne med at alt går fint. Flere spillere, flere mobs, flere dyr osv betyr større belastning på serveren. Da blir det opp til oss å sørge for å finne en balanse som alle kan leve med.

Vi har selvsagt funnet vår balanse ved å begrense antall mobs/dyr på områder i 3×3 chunks. Om du lurer på hvor stort dette er så kan du lese mer om våre begrensninger på https://www.vestlandetmc.no/restriksjoner-pa-vestlandet/.

Noe spillere har lenge ønsket og slitt med er å vite hvor mange dyr/mobs som faktisk er på området 3×3 chunks, for ofte kan man oppleve at enkelte dyr eller mobs forsvinner fordi man har for mange i området. Vi har nå fått laget en kommando der du får opp hvor mange entities det er i området. Dermed kan du enkelt beregne hvor mange du kan ta med deg inn uten å være usikker på om noen av de forsvinner.

Kommando

Ved å bruke /telldyr så vil du se hvor mye som er i området der du står (3×3 chunks). Kjært barn har mange navn, og det har også denne kommandoen. Du kan også bruke /tellmobs, /telld og /tellm.

0 Comments
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer