Endringer i nettbutikken

Det er nå aktivert mulighet for å lage seg en konto i vår nettbutikk slik at alle våre kunder selv kan ha en oversikt på sine kjøp. Dette har rett og slett vært en bommert fra min side da dette er et spesifikt krav i Mojang sin EULA, som sier at kunden alltid skal kunne få tilgang på sine kjøp gjennom den aktuelle nettbutikken.

Det er selvsagt ikke et krav om brukerkonto, men et alternativ til de som ønsker dette. Vi har verken behov for din hjemme adresse eller andre personlige opplysninger som er med på å identifisere deg som person, med unntak av din IP adresse. En brukerkonto vil kun være til hjelp for de som ønsker å ha tilgang på sine kvitteringer/kjøp.

Vår nettbutikk kan du selvsagt besøke her: http://butikk.vestlandetmc.no

Hvorfor nettbutikk?

Det er på ingen måte en lek å drive en av Norges største Minecraft servere, og det koster mye penger å holde dette gående. Vi er derfor avhengig av våre spillere for at Vestlandet skal være åpen, og av den grunn har vi et tilbud der spillere kan kjøpe forskjellige pakkeløsninger som vil øke spillergleden på selve serveren. Til gjengjeld får vi inntekt som skal brukes til å betale våre utgifter med.

  • Leie av lagringskapasitet
  • Domener
  • Webhotell for nettsider
  • Minecraft Hosting
  • Utstyr / vedlikehold dedikert server
  • Branding
  • Innkjøp av plugins
  • Leie av tjenester

Vestlandet vil selvsagt aldri bli en pay-to-win, og alt du kjøper i nettbutikken vil enten gagne alle eller så vil du få tilgang på kule effekter og andre stilige kosmetiske artikler.

0 Comments
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer