Vi trenger stab!

Vi er i disse dager ute etter å fylle vårt stabteam med enda flere dyktige stabmedlemmer som har et stort hjerte for Minecraft. Vestlandet kan bli relativt krevende til tider og akkurat nå er det på tide å ta inn flere stabmedlemmer slik at arbeidet kan fortsette tilfredsstillende.

Vi søker

  • 2 x hjelpere
  • 2 x moderatorere

Kriterier for å søke

  • Du MÅ være 13 år eller eldre for å søke som hjelper.
  • Du MÅ være 16 år eller eldre for å søke som moderator.
  • Du skal helst ikke ha noen form for advarsler eller utestengelser.
  • Du MÅ være tilgjengelig på Discord.
  • Du MÅ ha gode skriveegenskaper i norsk.
  • Du MÅ ha gode sosiale ferdigheter.
  • Du MÅ ha gode samarbeidsevner og må kunne arbeide med andre mennesker.

Arbeidsoppgaver og krav

Som hjelper vil du være den som alltid er hyggelig og blid, som hjelper spillere med stort og smått. En hjelper er den som gjerne er mest aktiv i chatten ingame og som er den som bidrar størst til et hyggeligere spillmiljø. Det man må huske på som hjelper er at man må ha minimum 10 timer på serveren per uke, og dersom du føler at du kan ha problemer med å oppfylle dette kravet så er det bedre å la vær å søke.

Som moderator skal du også alltid være blid og hyggelig mot alle, men de blir som oftest mer fraværende fra chat da de jobber mer i skyggene for å moderere serveren fri for spillere som bryter regelverket. Det enten det er at en spiller benytter seg av modifikasjoner som gir en mye større fordel, bygger upassende byggverk, setter opp upassende skilt eller at chat meldinger (inkludert private) er fri for mobbing eller upassende innhold. Her stiller vi også krav til minimum 10 timer per uke.

Du trenger ikke å ha bakgrunn fra andre servere og føler du at det som er skrevet ovenfor passer deg midt i blinken så anbefaler jeg deg å søke.

Søknadsskjema hjelper: https://www.vestlandetmc.no/soknadsskjema-hjelper/
Søknadsskjema moderator: https://www.vestlandetmc.no/soknadsskjema-moderator/

0 Comments
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer