Status oppdatering, nye endringer, osv

Nå er vi 16 dager inn i Vestlandet 1.19, og folk har kommet godt i gang med bygging, sloss om baltop plasseringer og det som ellers hører hjemme på Vestlandet. Oppdateringen i seg selv gikk mye bedre enn forventet, det har vært utrolig lite lagg med en stabil TPS på 20 for det meste av tiden til tross for mange spillere pålogget (med unntak av et golem farm tårn som dessverre måtte plukkes ned). Alt i alt, en servereiers drømmestart!

Men dette betyr selvsagt ikke at det ikke har vært nok å ta tak i disse første 2 ukene, men det er først nå det begynner å roe seg ned.

Community Pack

La oss starte med nettbutikken vår der du kan kjøpe forskjellige pakker som vil gjelde på selve serveren. Har du aldri vært i nettbutikken vår? Ta en titt her https://butikk.vestlandetmc.no. Vi har lagt til enda en pakke i Community Pack som gjør at du kan velge en jobb du ønsker skal ha en dobbel boost av penger og limit.

Kjøper du en community pakke hos oss er dette noe som vil gjelde alle spillere på serveren enten du er pålogget når kjøpet gjennomføres eller ikke. Alle spillere på serveren vil ta glede i disse pakkene, og det er ingen skjulte agendaer eller vilkår for andre spillere for å motta dette. Du trenger heller ikke å ha spilt hos oss tidligere, og som splitter ny spiller får du de samme tingene som alle andre.

Penger er noe som betyr mye for våre spillere, som nevnt over er det alltid en kamp om å bli rikest og best på baltop listen.

Noen av dere ligger alltid på toppen, men det mange ikke forstår er at det ligger mye innsats i pengene de har. Men med denne pakken kan det fort bli interessant å se om dette vil endre seg. Planlegger du godt før du kjøper denne pakken er det ingen tvil om at du vil komme godt ut av det.

Det er minst 2 spørsmål jeg kommer til å motta vedrørende denne pakken: “Hvorfor er den så dyr?” og “Hvorfor har den kort varighet?“. Det enkle svaret til dette er at vi i utgangspunktet ikke ønsker en lett vei ut, men vi gir dere likevel muligheten. Om dette vil ødelegge for mye av økonomien vites ikke, men la oss ihvertfall se hvordan det går. Community pakkene ser du her https://vestlandetmc.no/butikk/product-category/community-pakker/.

Vi har også gjort endringer på Phantoms pakken til å også fjerne baby mobs.

Jobber

Det har blitt noen små justeringer på jobber.

  • Jobs Quest er fjernet. Dette fordi mange av de ikke fungerte optimalt, samt buggy, og jeg er sikker på at flere av dere har funnet smutthull som gir dere noe ekstra.
  • Noen av blokkene har fått justert pris, men det skal ikke være mange. Det aller meste er som det var før resett.
  • Opptjening av jobbXP er forhøyet slik at det nå vil være enklere å ranke opp til neste level. Man får mer XP etterhvert som man når høyere levels.
  • Forlater du en jobb mister du alle levler i den jobben. Til gjengjeld har vi økt XP, som nevnt ovenfor.

Minigames

Denne serveren har lenge vært litt på halv tolv, men den arbeides med. Dette er ingen 1. prioritet, og vil alltid bli lagt nederst på listen under hovedserveren. Creative serveren har nå blitt oppdatert til 1.19.2!

Kart

Vårt nettbaserte kart over Vestlandet er ikke komplett, som dere sikkert har lagt merke til. Vi har til vane å ikke legge ut et slikt kart før det har gått minst 1 måned fra åpning, sånn at spillere kan utforske litt på egenhånd uten å bruke et kart for å finne de beste plassene først osv. Hele kartet vil bli komplett når den første måneden er over.

Kartet kan du se her https://kart.vestlandetmc.no.

Husk at alle spillere kan sees på kartet dersom man ikke selv har skjult seg på forhånd med /kart hide.

Resett av nether og the end

Dette er et viktig punkt for mange av dere! Vi har faste intervaller på når vi resetter nether og the end, og dette skjer helt automatisk. Du kan sjekke når dette skal skje med kommandoen /resetend eller /resetnether.

Abonnere
Varsle om
0 Comments
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer