God Jul!

Nok en jul står for tur, julegaver er handlet inn, penklærne er strøket og maten er snart klar for å innta kroppen. De siste to månedene har jeg blitt spurt om hva jeg ønsker meg til jul, og er det noe jeg ønsker meg for veien videre så er det en stabil Minecraft server uten problemer, snille spillere og et stab team som gjør sitt ytterste for at spillerne skal få oppleve Vestlandet som ett av Norges beste sted å være.

  • Fritt for mobbing
  • Fritt for negativitet
  • Rettferdighet for alle
  • Ett hyggelig miljø der alle føler seg viktig og sett

Jeg føler meg såpass heldig av å kunne være en del av denne serveren, for jeg mener at mye av det jeg nevner her har vi allerede. Vi gjør vårt ytterste for at dette skal være et faktum, og derfor er dette noe jeg ønsker meg til jul, jeg ønsker at dette fortsetter.

Med det så ønsker vi dere alle en riktig god jul med masse god mat, godt selskap og masse god julestemning!

Abonnere
Varsle om
0 Comments
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer