MysteryBox

På Vestlandet er det fra tid til annen spillere som lar seg friste av å bruke x-ray for å skaffe seg dyrebare items enklere. Disse blir selvsagt fjernet fra serveren i en kortere periode, men i tillegg til dette har det vært vanlig praksis å også fjerne deres items fra inventory, backpack og enderkiste. Dette fordi de har hatt tilgang på ulovlig mod og at de faktisk har brukt den. Hva som er skaffet på ærlig vis er vanskelig å se dersom vi ikke legger masse arbeid i det, men det arbeidet er ikke teamet interessert i å gjøre, dermed forsvinner alt.

Men hvorfor ikke legge disse tingene i en kasse og selge den til spillere? Dermed får vi en MysteryBox, en boks som kan inneholde hva som helst. Boksen koster 10’000 kroner, og hva den inneholder kan være alt fra en jordblokk til det mest dyrebare du kan skaffe deg. Disse tingene vil bli gitt i en shulkerboks, dermed er det maks 18 ruter som vil inneholde items, men husk at det kan inneholde kun 1 rute. En sjanse man tar rett og slett.

For å komme seg til denne plassen kan du bruke /warp mysterybox eller ved å følge kartet nedenunder.

Abonnere
Varsle om
0 Comments
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer