Blokkpalett – For byggere

En ny lettere hverdag for de som liker å bygge på Vestlandet, for hvor ofte har du ikke spurt deg selv “Hva er det som passer sammen med denne cobblestone blokka?”. Jeg fikk et tips om at det fantes en nettside der ute som kalles BlockPalettes. På denne siden kan folk fra hele verden legge ut sine beste kombinasjoner med blokker.

BlockPalettes

We help Minecraft players find eye pleasing palettes to build with as well as create a place to connect with monthly building contest and showcases of the amazing things people build!

We are continually expanding our website to create the best experience possible and help people find/share Minecraft building inspiration.

Vi på Vestlandet synes dette er et godt konsept for det er veldig mange spillere som ofte lurer på hvilke blokker som kan passe best sammen i deres byggverk. Nå har vi gjort noe med det, vi har utviklet en plugin som du kan bruke på serveren der du kan få utallige forslag du kan bruke i ditt byggverk.

Hvordan fungerer det

Når du har funnet en blokk du har lyst til å bruke i byggverket ditt, hold i blokken og skriv /blokkpalett. Du vil dermed få opp et inventory full av gode forslag, forslag som er hentet fra nettsiden nevnt ovenfor.

Bilde ovenfor viser hvordan det ser ut etter at du har skrevet kommandoen. Som vi ser av dette bilde holder jeg i en ancient debris. Pilene som befinner seg nederst kan brukes til å bla seg frem og tilbake.

I inventoriet ser vi at på hver side kommer det frem 5 linjer med forslag. Hver av disse linjene med 6 blokker er kombinasjoner som er foreslått av andre spillere på nettsiden nevnt ovenfor.

OBS! Enkelte blokker kan være umulig for dere å få tak på, som for eksempel bedrock.

Abonnere
Varsle om
0 Comments
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer