Vestlandet 1.20 – DEL 1

Da var vi her igjen der vi står ovenfor en ny oppdatering fra Mojang/Microsoft, nemlig Minecraft 1.20. Det betyr at vi i team Vestlandet må kaste oss rundt for å gjøre oss klare til å rulle ut Minecraft 1.20 hos oss på en mest mulig smertefri måte for våre spillere. Blod, tårer og svette skal legges inn i dette arbeidet, som vi gjør hvert år, og hvert år føles det som at jeg får mindre og mindre hår på hodet i tillegg til at det blir gråere og gråere.

Får jeg går videre med informasjon om overgangen til Minecraft 1.20 vil jeg informere om at vi har en avstemming på Discord der vi etterspør om vi skal ha full resett/wipe, resett på alt bortsett fra inventory, backpack og bygninger/områder eller overføre alt over til den nye serveren. Din stemme er utrolig viktig!

Minecraft 1.20 – Trails & Tales

Trails & Tales er en stor oppdatering der temaet er “Kreativitet og selvuttrykk gjennom representasjon og historiefortelling”, og fokuset er på dekorative blokker, ressurser for spillerdrevet historiefortelling og et høyere fokus på rollespill. I tillegg til dette kommer det flere nye passive mobs, et arkeologisystem og et nytt biome kalt “cherry grove”.

Cherry grove vil inneholde en helt ny type wood som feks cherry log, cherry planks og cherry sapling. Alle disse blokkene fra cherry serien er selvsagt rosa. Det blir også en bokhylle som du faktisk kan bruke som en bokhylle der du kan lagre bøker. Her er det mye å glede seg over. Ønsker du mer informasjon vedrørende alt som er nytt på Minecraft 1.20 kan du besøke denne nettsiden https://minecraft.fandom.com/wiki/Trails_%26_Tales.

Planer for Vestlandet 1.20

Vi ønsker en full gjennomgang av jobber og det totale økonomiske bilde. Dette er noe vi ønsker full fokus på i månedene mot overgangen. Økonomi er en umulig oppgave, det er helt umulig å få et 100% rettferdig system. Vi ønsker å oppnå ett rettferdig system i tillegg til at det skal være vanskelig. Om en spiller blir millionær den første uken etter oppstart så har vi feilet jobben med å gjøre økonomien god nok for våre spillere. På ett tidspunkt er det mulig vi inviterer noen av de mest avanserte spillerne på Vestlandet for å diskutere mulige løsninger for Vestlandet 1.20.

En ting er at det må ikke være for vanskelig for nybegynnere, men at det samtidig er litt hardere for hardcore spillere. Vi må ha et system der spillere har noe å jobbe i mot og noe å se frem til.

Ut over dette har vi ikke de største planene, men verktøy må utvikles avhengig av utfallet av vår avgjørelse. Les teksten i rødt ovenfor.

Når skjer oppdateringen

Like greit å ta dette med en gang, for dette er et spørsmål som kommer til å bli stilt 100 ganger daglig.

  1. Mojang har ikke kommet med lanseringsdato, ergo så vet ikke vi!
  2. Om Mojang kommer med en lanseringsdato så må vi vente på at plugins skal bli klare for 1.20. Når? Det vet ikke vi!
  3. Vi må også vente på at PaperMC skal lansere sin stabile 1.20 utgave. Når? Det vet ikke vi!

Om du ikke fikk med deg det jeg skrev i rødt så vet ikke vi når dette skal skje på nåværende tidspunkt. Normalt vet ikke vi når vi kan oppdatere før plugins er klare for ny versjon, og utviklerne av disse er gjerne studenter som ikke har all verdens med tid til overs. Ting tar tid og det er bare å smøre seg med tålmodighet.

Det vi vet per nå er at Minecraft 1.20 pre-release 1 er ute, og basert på det kan jeg bare gjette at lanseringen fra Mojang skjer i løpet av juni.

Abonnere
Varsle om
0 Comments
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer