Kombiner chestplate med elytra

Hvor ofte skulle du gjerne hatt på chestplate mens du flyr med elytra? Eller bare slippe å måtte bytte mellom chestplate og en elytra, avhengig av hva du måtte ha behov for?

Vi har utviklet et system som gjør at du nå kan kombinere din chestplate (uansett variant) med en elytra, og dermed ende opp med en pansret elytra som innehar samme egenskap som med den chestplate’n du bruke for å kombinere de. Takke være forslaget og idè fra både x_HUND_BIKKJE_x og MercMonkey1 så kunne vi gå i gang med utviklingen.

Chestplate (Brystplate)
En chestplate er en del av rustningssettet i Minecraft og tilbyr spilleren betydelig beskyttelse mot skade forårsaket av fiender, fall og andre farer i spillet. Når en spiller har på seg en brystplate, reduseres skaden de mottar fra angrep. Chestplates tilbyr forskjellige nivåer av beskyttelse, avhengig av materialet de er laget av.

Elytra
Elytra er et spesielt vingelignende gjenstand som tillater spilleren å gli gjennom luften når den blir aktivert. Når elytraen blir aktivert, kan spilleren gli gjennom luften og bevege seg raskt over lange avstander. Denne funksjonen gjør det mulig for spilleren å utforske landskapet på en unik måte og oppdage nye steder fra en helt ny vinkel.

I normal/vanilla Minecraft så er det ikke mulig å bruke begge deler samtidig.

Oppskrift / Hvordan kombinere

Legg en chestplate og elytra i et crafting table, og du vil få en elytra som har de samme egenskapene som den chestplaten du har brukt. Se oppskriftbilde under.

Om du har en chestplate eller elytra med enchants så vil alt dette legges på den nye pansrede elytraen. Husk at dersom du ønsker å se nytt utseende på en pansret elytra så må du bruke vår texture pack. Om du ikke har aktivert den in-game når du logger på så kan du laste den ned her: https://www.vestlandetmc.no/enhanced-plus/

Om du bruker Optifine, eller lignende mods som kan vise CIT/CEM modeller så vil også elytraen du har på deg endre utseende.

Alle våre oppskrifter på custom items er å finne her: https://www.vestlandetmc.no/items/

Abonnere
Varsle om
0 Comments
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer