Vestlandet 1.21

Jeg var skråsikker på at vår neste oppdatering skulle være 1.20.6, men så er Mojang så raske på avtrekkeren at vi heller venter til Minecraft 1.21. Mojang lanserer Minecraft 1.21 allerede 13. juni, noe som betyr at det ikke er så alt for lenge til vi også oppdaterer til den nye versjonen.

Vi velger å avvente med å oppdatere til Minecraft 1.21 slik at vi får alle de nye tingene samtidig. Det skaper mindre forvirring og desto mer å glede seg til.

Minecraft 1.21 er proppfull med nye blokker, items og nye elementer som endrer selve spillet. Ett av disse nye elementene er de såkalte Trial Chambers, et kammer som er laget for å teste deg som spiller. Her vil du møte på utfordringer i form av feller, mobs og mulig en helt ny mob kalt The Breeze.

Vi gleder oss utrolig mye til vi blir Vestlandet 1.21!

Hva må du tenke på når vi oppdaterer?

Absolutt ingenting! Denne gangen blir det ingen resett av serveren, verken kartet blir resatt eller stats m.m. Du som spiller vil ikke merke noe som helst ved overgangen til 1.21, bortsett fra alle de nye tingene som blir tilgjengelig for deg.

Normalt så er det slik at vi må resette kartet for å generere de nye bioms’ene, i tillegg til de nye strukturene osv, men denne gangen gjør vi det enkelt og bare utvider kartet til 60×60. Med andre ord så dobler vi kartet slik at dere får like stor plass å boltre dere på som om vi skulle hatt et nytt kart.

Til tross for at du som spiller ikke vil miste noe som helst og alt vil være som det pleier, så er det andre elementer på serveren som vil bli forandret.

Villagers/Emeralds: På Minecraft 1.21 så fjerner vi begrensningen med emeralds fra villagers, dette vil da bli vanilla. Dette betyr at du igjen har muligheten til å få emeralds fra villagers. Dette gjør vi fordi Mojang har selv strammet inn villagers slik at det vil være noe vanskeligere enn tidligere. Vi ser da ingen behov for at vi strammer inn ytterligere.

Diamanter: Spawning av nye diamanter når vi utvider kartet vil være vanilla, dermed vil det bli større tilgjengelighet på diamanter. Dette gjør vi fordi Mojang har en helt annen spawning frekvens på diamanter enn tidligere.

Raid Farms/Emeralds: Dette vil fremdeles være skrudd av. Pillagers vil ikke droppe emeralds!

Hva blir nytt

Som nevnt over blir det mange endringer med Minecraft 1.21. Såpass mange endringer at jeg ikke ønsker å liste de opp her, men dere kan heller følge denne linken til en side som beskriver alt det nye.

Som vanlig er det mulig å følge oppdateringsprosessen på førstesiden.

Når oppdaterer Vestlandet?

Når Vestlandet oppdaterer til Minecraft 1.21 er veldig usikkert, men en ting som er sikkert er at det ikke skjer i juni. Vi må vente på at alle plugins er kompatible med den nye Minecraft versjonen, i tillegg til dette må vi også vente på at PaperMC skal gi ut sin utgave av Minecraft 1.21. Vi kan heller ikke lansere Vestlandet 1.21 uten å være så og si sikker på at serveren er stabil nok til at dere får den beste opplevelsen.

Dette er noe vi kommer til å teste kontinuerlig når PaperMC slipper sin utgave, og erfaringsmessig så blir det ingen lansering fra oss før juli/august.

Abonnere
Varsle om
0 Comments
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer