Vestlandet 1.18 – DEL 3

Nå er tiden inne for å sette i gang for fullt på Vestlandet, og arbeidet med å bygge opp den nye serveren starter nå. Paper er nå erklært stabil!

Lansering Vestlandet 1.18

Vestlandet vil bli oppdatert til Minecraft 1.18.1 FREDAG 14 JANUAR!

Fredag 14.01 vil Vestlandet stenge dørene klokken 14:00 og åpne igjen klokken 18:00. Vestlandet 1.18 vil bygges ferdig før åpningsdagen, men vi er avhengig av å bruke noen timer før åpning for å sikre at alt går som det skal i tillegg til at vi skal gjøre en del endringer på proxy serveren i tillegg.

Dette må du gjøre

Om du er en av de som ikke vil begynne på nytt og vil ha med deg en del ting så må du lese det under!

Inventory

Alle har vil få sitt inventory flyttet over til den nye serveren. Her er det ikke så mye å huske på bortsett fra at alt må være klart innen fredag 14 januar begynner, som betyr at du må ha pakket alt inn i inventoriet innen torsdag 13 januar er over. Går du glipp av dette vil du miste alt du kunne ha tatt med deg hvis dette ikke var klart innen fristen. Armor du har på deg vil også bli overført, så dette trenger du ikke å ta av deg for å legge dette i inventoriet.

Sjekker er ikke lov å ta med seg over til 1.18, alle inventory vil bli renset for sjekker før overføringen.

Backpack

Dette er det samme som over. Vi vil fra idag åpne for at du får 6 linjer med lagring i backpack slik at du kan ta med deg mest mulig. Men husk at på den nye serveren har du kun 1 linje i backpack, noe som betyr at når du åpner backpack vil alt som ligger på de andre linjene bli droppet på bakken.

IKKE ÅPNE BACKPACK FØR DU HAR:

  1. PLASS I INVENTORY
  2. ER PÅ ET TRYGT STED DER DU KAN OPPBEVARE TINGENE.

mcMMO

Alt dette vil bli automatisk overført uten noen form for handling fra spilleren sin side. Dette trenger du ikke å tenke på og går sin gang uten problem.

Alle disse tingene må følges og om du tabber deg ut må du anse tingene som tapt. Er du usikker på om du har gjort ting riktig så er det bare å spørre oss i team Vestlandet, men veldig mye står også forklart på de forskjellige informasjonspostene om Vestlandet 1.18. Vennligst sørg for at du holder deg oppdatert ved å lese alt som er skrevet slik at du ikke går glipp av noe. De 3 punktene som er listet ovenfor er det eneste som blir overført. Bygninger, eiendommer, penger, ranks, enderkister, kister og alt annet som ikke har noe med inventory, backpack og mcmmo blir IKKE overført!

Følger du det som står over så er du sikker på at alt går bra. Men jeg gjentar: Er du usikker på om du har gjort det riktig så spør gjerne en gang for mye enn en for lite. For oss er det viktig at opplevelsen av overgangen til Vestlandet 1.18 blir best mulig for deg.

Avslutningsevent

Det er nok dessverre mange av dere som er på skolen eller jobb i tiden dette gjelder, men for de av dere som vil ha det litt ekstra gøy de siste timene før nedstenging kl 14:00 så fjerner vi alle claims og gir alle spillere kreativt. Og hva tillater vi i denne perioden?

  • Har du alltid ønsket å kunne sprenge spawn med TNT? Do it!
  • Hva med å fly rundt til andre claims og ødelegge alt som er gjort?
  • Hvor gøy blir det ikke å lage store lavatårn?

I denne tiden er det aller meste lov på Vestlandet, og dere vil få kreativ til å gjøre alt dere har lyst til å gjøre. Regler som omhandler folkeskikk og upassende oppførsel gjelder selvsagt, men de aller fleste andre bortfaller i tiden dette pågår. Vi kommer bare til å passe på at alle har en god opplevelse, at ingen blir plaget eller oppfører seg upassende.

Vi kommer tilbake til hvilket klokkeslett dette gjelder fra, men jeg regner med at det skjer fra kl 10:00 den fredagen.


Vestlandet 1.18 – DEL 1: https://www.vestlandetmc.no/2021/12/07/vestlandet-1-18/
Vestlandet 1.18 – DEL 2: https://www.vestlandetmc.no/2021/12/21/vestlandet-1-18-del-2/

Abonnere
Varsle om
0 Comments
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer