Ny funksjon på vårt nye sorteringssystem

For en kort tid tilbake annonserte vi vårt nye system for å sortere items med hoppere. Dette systemet forenkler prosessen en god del for dere spillere der man slipper å ha master degree i Minecraft teknologi og science (redstone). Enkelte av dere har oppdaget at items som blir sortert er 100% identisk med det som er lagt inn i rammen, og det kan være en ulempe på mange måter, spesielt om man skal sortere utstyr, våpen osv.

Om du navngir itemet, feks diamant sverdet ditt, til “plain” så vil alle typer diamant sverd bli sortert, uavhengig om det er enchants på de, om det er skadet eller hva enn det skal være. Så lenge det er et diamant sverd så vil det bli sortert. Diamant sverd var selvsagt kun et eksempel og du kan bruke denne metoden på absolutt alle items.

Har du ikke hørt om sorteringssystemet? Ta en titt her https://www.vestlandetmc.no/2022/10/07/sorteringssystem/

Abonnere
Varsle om
0 Comments
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer