Vestlandet Minigames – Nytt lederskap

Minigames på Vestlandet har ikke hatt den beste utviklingen i det siste, med flere uferdige varianter som har blitt liggende uten oppdateringer. Men nylig har det skjedd noe spennende – en Minecraft-entusiast kalt Pannekake1 har gått med på å bli med i teamet og ta ansvar for minigames-serveren.

Pannekake1 har allerede en god del erfaring innenfor Minecraft verdenen, og han har tidligere drevet sin egen server. Nå har han slått seg sammen med teamet vårt på Vestlandet for å hjelpe til med å utvikle spennende og utfordrende minigames varianter. Pannekake1 får hele driften av minigames serveren som om den var hans egen.

Pannekake1 har også med seg en erfaren medhjelper som heter Vaniljekrem, og sammen vil de to samarbeide for å skape morsomme og engasjerende minigames for spillerne på Vestlandet. Pannekake1 har allerede planer om å sette opp flere eventer og søndagshygger for å holde spillerne engasjert og motiverte.

Teamet er glade for å ha Pannekake1 og Vaniljekrem med på laget, og vi ser frem til å samarbeide med dem for å skape den beste minigames opplevelsen for spillerne på Vestlandet.

Abonnere
Varsle om
0 Comments
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer