Vestlandet 1.20 – DEL 2

Minecraft entusiaster verden over er i spenning mens de teller ned dagene til lanseringen av den etterlengtede Minecraft 1.20 oppdateringen. Denne oppdateringen, som er planlagt å bli sluppet 7. juni, bringer med seg en overflod av nye elementer og funksjoner som vil forvandle Minecraft universet til noe helt unikt.

En av de mest fremtredende nye tilleggene i Minecraft 1.20 er introduksjonen av to nye mobs: Minecraft kamelen og Minecraft snifferen. Minecraft kamelen, som er en ørkenboende ridedyr, vil bli funnet vandrende rundt i ørkenlandsbyer og vil være tilgjengelig som et praktisk og stilfullt transportmiddel for spillere. Minecraft snifferen er et resultat av fjorårets fellesskapsavstemning og vil bli en ny mob som legger til enda mer liv og variasjon i Minecrafts allerede mangfoldige dyreliv. Disse nye mobsene gir spillere muligheten til å oppleve Minecrafts verden på en helt ny måte og skape spennende eventyr sammen med dem.

I tillegg til de nye mobsene vil Minecraft 1.20 oppdateringen også introdusere en rekke nye blokker og gjenstander. En av de mest spennende tilleggene er arkeologifunksjonen, som lar spillere grave etter gamle skatter og oppdage skjulte hemmeligheter. Ved å utforske ørkenområder vil spillere støte på “mistenkelig sand”, som indikerer at det kan være en arkeologisk utgraving i nærheten. Utforskningen av disse utgravingene vil avdekke verdifulle gjenstander og gi en dypere forståelse av Minecrafts historie og mytologi. Denne funksjonen legger til en ny dimensjon av utforskning og eventyr i spillet.

Minecraft 1.20 oppdateringen vil også introdusere nye blokker som lar spillere uttrykke sin kreativitet og skape fantastiske strukturer. Blant de nye blokkene er bambus og kirsebærblomst tretyper, som gir en frisk og naturlig estetikk til byggverkene. Den funksjonelle hogde bokhyllen, mønstrede potter og hengende skilt legger til flere dekorative muligheter og gir spillere enda flere verktøy for å skape imponerende byggverk og landskap.

Minecraft 1.20 oppdateringen tar også hensyn til spillernes ønsker når det gjelder tilpasning og personlig stil. Spillere vil nå ha muligheten til å tilpasse rustninger og skjold for å uttrykke sin unike stil og kreativitet. Ved å finne smithing maler i verden eller plyndre landsbyer, kan spillere modifisere rustningen sin ved hjelp av et smiebord og skape en helt unik visuell profil. Denne funksjonen gjør at spillere kan skille seg ut i mengden og vise frem sin egenart.

Selv om Vestlandet må vente en stund før de kan oppleve Minecraft 1.20 oppdateringen i sin helhet, vil ventetiden definitivt være verdt det. Når den stabile utgaven av oppdateringen endelig er tilgjengelig, vil spillerne få en opplevelse som vil utfordre deres kreativitet, stimulere utforskningen og gi dem nye muligheter for å skape utrolige eventyr i Minecraft universet. Så vær tålmodig, den kommende oppdateringen vil ta dere med på en reise dere aldri vil glemme.

Avstemmingen

Vi hadde en avstemming på Discord der vi etterspurte hva dere spillere ønsket når vi oppdaterte.

  • Full resett/wipe.
  • Resett på alt bortsett fra bygninger/områder, inventory og backpack.
  • Overføre alt til ny 1.20 server.

Utfallet av denne avstemmingen var nedslående og det er liten tvil om hva som er ønsket. På bakgrunn av dette så ser vi ingen annen grunn til å ettergi dette, og vi vil dermed ha en full resett/wipe på serveren når vi skal oppdatere til Minecraft 1.20.

Vestlandet 1.20

Det vil bli full resett/wipe på Vestlandet 1.20! Dette betyr at alle begynner på nytt uten noe som helst.

  • Kartet blir renset.
  • All spilletid blir borte.
  • Penger blir borte.
  • Ranks blir borte (med unntak av VIP ranker).
  • Statistikker blir borte.
  • Inventory, enderkisten og backpack blir borte.

Med andre ord så blir alt borte, og har jeg glemt noe på listen over, så blir også det borte. Jeg ønsker imidlertid å gjøre visse unntak, noen av dere har lagt ned mye arbeid i å bygge enorme byggverk. Til de av dere som ikke har spilt på tradisjonell måte og heller konsentrert seg om ren bygging så vil jeg flytte over disse byggverkene, men da må de som føler de er i denne kategorien ta kontakt med meg om de ønsker dette. Årsaken til at jeg gjør dette er fordi vi nylig har hatt en full wipe av kartet og det vil bli urettferdig for de som har lagt ned mye innsats på rene byggverk. Hva som er akseptert er noe kun jeg og mitt team skal avgjøre! I utgangspunktet er full resett/wipe det som er gjeldene.

Abonnere
Varsle om
0 Comments
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer